ΔΕΥΑΤ: Ολοκληρώνεται η αποχέτευση και σε Σωτήρα – Κηπάκι με 834.000 €

Συνεχίζει η ΔΕΥΑΤ και ολοκληρώνει ένα ένα τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης στον Δήμο Τρικκαίων. Αυτή τη φορά, ο λόγος για τη Σωτήρα και το κηπάκι. Στη μεν Σωτήρα, ήδη ολοκληρώθηκε η αποχέτευση στο ανατολικό τμήμα του οικισμού. Χθες, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, υπογράφτηκε η σύμβαση από τον πρόεδρο της επιχείρησης Χρήστο Αναστασίου, με τον ανάδοχο κλ. Βασίλη Ιωαννίδη, για το ανατολικό τμήμα του οικισμού. Το έργο έχει τίτλο «Επέκταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στους οικισμούς Σωτήρας και Κηπακίου Καλαμπάκας του Δήμου Τρικκαίων», με προϋπολογισμό 834.000 €.

Ταυτόχρονα, η ίδια εργολαβία αφορά και στον οικισμό του Κηπακίου, που αποκτά και αυτό αποχέτευση.

Θα γίνουν εργασίες συμπλήρωσης των δικτύων ταυτόχρονα με την κατασκευή των συνδέσεων , σε μήκος 4,5 χλμ., όπου δεν έχουν κατασκευασθεί αγωγοί από  προηγούμενες εργολαβίες.

Ετσι, σταδιακά, η ΔΕΥΑΤ ολοκληρώνει τα έργα περιφερειακά των Τρικάλων, αφού προχωρούν και οι αποχετεύσεις Πυργετού και ο περιοχής Εργοστασίου Γάλακτος. Κάτι που σχολίασε ο κ. Αναστασίου, δηλώνοντας ότι «προχωρούμε για να μην αφήσουμε γειτονιά των Τρικάλων και τα χωριά μας χωρίς αποχέτευση ή ύδρευση, με έργα που συνεχώς δημοπρατούμε και υλοποιούμε».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις