Δείτε που θα γίνουν διακοπές ρεύματος στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 19-11-2022

  1. Από ώρα 08:00 – 11:00 στα χωριά: Φήκη, Πιαλεία, Οικ. Παλαιοχώρι, Οικ. Σωτήρα, Φιλύρα, αρδευτικά Αγίου Βησσαρίων, χοιροστάσια, βιοτεχνίες και βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών (σκοπευτήριο Φήκης – Βιομάζα).

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20-11-2022

  1. Από ώρα 09:00 – 12:00 στα Τρίκαλα στην οδό Πατουλιάς αριστερά και δεξιά από το ύψος του ξυλουργείου Χορνόβα έως και Κοσμά Αιτωλού και S/M LIDL.

Καθώς ο οικισμός Ριζαριό από τον κόμβο Λόγγου αριστερά και δεξιά έως και τον κόμβο Ριζαριού.

  1. Από ώρα 11:00 – 14:00 στον Οικ. Πόρτα Παναγιά Πύλης και ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 11:00 – 11:10 και 13:50 – 14:00 στα χωριά Ελάτη, Βλάχα, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι, Πύρρα, Δέση, Άγιος Νικόλαος, Ροποτό, Βροντερό, Άγιος Προκόπιος, Άνω Μέση Κάτω Παλαιοκαρυά, Πετροχώρι, Στουρναρέϊκα και Οικ. Ψάρρο.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σχετικές δημοσιεύσεις