Δήμητρα Απόλλων 2005: Στον Διαγόρα Ρόδου ο Τσιαντούλας

Στον Διαγόρα Ρόδου (Super League 2) θα συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι ο Βασίλης Τσιαντούλας . Είναι γεννημένος το 2001 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος αλλά και ως αριστερός εσωτερικός επιθετικός , τον διακρίνει η τεχνική του , η ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια και η ποδοσφαιρική του ευφυία καθώς μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο ανά πάσα στιγμή και να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε άμυνα . Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία μας από τα 8 του χρόνια και έδειξε δείγματα μεγάλου ταλέντου από νωρίς καθώς πολλές μεγάλες ΠΑΕ ενδιαφέρθηκαν γι αυτόν στην πορεία του μέχρι σήμερα .
Ο Τσιαντούλας ήταν βαρόμετρο στις καλές πορείες της ομάδας μας το 2018 και 2019 ενώ πέρυσι δόθηκε δανεικός στα Μετέωρα ( Γ εθνική) και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις . Οι εμφανίσεις αυτές τράβηξαν το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών και με την βοήθεια της ομάδας μας αλλά και του μάνατζερ Βασίλη Ρόβα ο Τσιαντούλας θα αγωνίζεται από την καινούρια χρονιά στον Διαγόρα Ρόδου.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Βασίλης έχει της δυνατότητες να πραγματοποιήσει τους στόχους του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες .
Επίσης ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Τρικαλινό προπονητή του Διαγόρα , Θεοδοσιάδη Σάκη!

Σχετικές δημοσιεύσεις