Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: «Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις» με τον Στέφανο Ξενάκη

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και η Key Books σας προσκαλούν στην ομιλία του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη με θέμα «Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις», τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ.

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για μια σύγχρονη φιλοσοφία ζωής που ενσωματώνει όλα τα συστατικά για να έχουμε τη ζωή που θέλουμε. Όπως αναφέρει ο ίδιος, «η ζωή είναι ένα μικρό θαύμα, ένα «δώρο» που στο χέρι σου είναι να το ζήσεις και να το μοιραστείς». Στο τέλος της ομιλίας, ο συγγραφέας θα συζητήσει με το κοινό για θέματα αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας.

 

Τήρηση υγειονομικών μέτρων στην ομιλία

Με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων, η ομιλία του συγγραφέα Στέφανου Ξενάκη με θέμα «Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις»τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο επίπεδο 0 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται παράλληλα και στα άλλα δυο επίπεδα της Βιβλιοθήκης, σύμφωνα με το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ατόμων.

Επιπλέον, η είσοδος στη Βιβλιοθήκη θα γίνεται κατόπιν επίδειξης:

• πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (το τελευταίο έχει ισχύ μόνο για χρονικό διάστημα 6 μηνών)
• εναλλακτικά, βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid-19 (PCR ή rapidtest). Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών, μπορούν να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Σχετικές δημοσιεύσεις