Αυτοί θα οδηγήσουν τα Τρίκαλα στο έτος ορόσημο, στο 2030!

Υπουργοί, Βουλευτές, Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι και οι συνεργάτες τους

 

 

•Το… καρέ της αιρετής εξουσίας θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο με τις ευρωεκλογές

αλλά εκεί δεν είναι εύκολο να εκλεγεί κάποιος Τρικαλινός, ούτε καν Θεσσαλός

•Δικαιολογημένα όλα τα βλέμματα είναι πάνω στον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη

Κουρέτα και την ομάδα του αλλά και το νεαρό δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο

 

γράφει ο Δημήτρης Κρούπης

 

Η 1.1.2024 δεν είναι μόνο η αρχή μιας νέας χρονιάς αλλά και ταυτόχρονα και το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου για τη χώρα και τον πλανήτη η οποία θα ολοκληρωθεί περίπου το 2030. Σε αυτή τη διαδρομή πρέπει να απαντηθούν πολλές προκλήσεις και οι απαντήσεις που θα δοθούν θα διαμορφώσουν την Ελλάδα και τον πλανήτη του 2030.

Τις εξελίξεις θα τις δρομολογήσουν σε σημαντικό βαθμό οι άνθρωποι που επιλέξαμε το 2023 τόσο σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο περιφερειών, Δήμων και Τοπικών Κοινοτήτων. Το… καρέ της αιρετής εξουσίας της χώρα θα συμπληρωθεί τον Ιούνιο με τον εκλογή των νέων αντιπροσώπων μας στο ευρωκοινοβούλιο. Οι νέοι… αρμοί της εξουσίας (για να θυμηθούμε και τον Τσίπρα που με την τραγική του πτώση επισφράγισε το τέλος της περιόδου 2009 – 2023 που είχε «απ ́ όλα») ολοκληρώθηκαν τυπικά και σε τοπικό επίπεδο την περασμένη Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 με την ορκωμοσία και του (για τρίτη συνεχόμενη θητεία) δημάρχου Πύλης, του Κώστα Μαράβα.

Ο «δ» που φέτος γιορτάζει τα 30 του χρόνια «δίπλα στους Τρικαλινούς» θα έχει το δικό του διακριτό ρόλο σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο που ξεκινά για τον τόπο μας ελπίζοντας πως το… 2030 θα μας βρει όλους καλύτερα!

Για σήμερα σας ξαναθυμίζουμε ποιους εκλέξατε να οδηγήσουν τον τόπο στη «νέα εποχή».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις