ΑΠΣ Τρίκαλα …… ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας !!!

Αποστολή του συλλόγου αποτελεί η παροχή της υψηλής ποιότητας προγραμμάτων άσκησης των μελών του οι οποίοι είναι κυρίως άνδρες και γυναίκες από 4 ετών.

Οι εγκαταστάσεις του συλλόγου αποτελούνται από πέντε καλά οργανωμένες αίθουσες και με συνολική έκταση 750 m2.

Ο «ΑΠΣ Τρίκαλα» και τα ασκούμενα μέλη του, κάτοικοι της πόλης, είναι πολύ ευχαριστημένοι για τα αποτελέσματα της άσκησης, στις αγωνιστικές επιδόσεις, στην υγεία τους, αλλά και γενικότερα στην ψυχολογία τους και στην κοινωνική τους ζωή.

Παράλληλα, ο «ΑΠΣ Τρίκαλα» επεκτείνει τα προγράμματα άσκησης και υγείας που προσφέρει, δημιουργώντας ένα μοναδικό και πρωτοποριακό γυμναστήριο πάλης, με την εκπόνηση προγραμμάτων ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΕ ΠΑΛΗ, Γυμναστική με έμφαση στην ενόργανη και Ενεργητική πάλη.

Η φιλοσοφία του «ΑΠΣ Τρίκαλα» βασίζεται στο τρίπτυχο Άσκηση-Υγεία-Ψυχαγωγία, το οποίο πρέπει να γίνει τρόπος ζωής των μελών μας και να διαδοθεί σε όλη την τοπική κοινωνία.

Το όραμα του «ΑΠΣ Τρίκαλα» είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση του συλλόγου καλλιεργώντας της Άσκηση για Όλους (Sport for All) μέσω του αθλήματος της πάλης και ποικίλων αθλητικών προγραμμάτων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που αφορούν στη βελτίωση σώματος και πνεύματος.

Με αυτό τον τρόπο, φιλοδοξούμε, η φιλοσοφία του «ΑΠΣ Τρίκαλα» να διαδοθεί σε όλη την περιφέρεια.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα του συλλόγου μας.

…..ελάτε να μας γνωρίσετε!!

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας

Σχετικές δημοσιεύσεις