Ακόμα μια Μεγάλη Διεθνή για Φανή Τζέλη και ΣΟΑΤ

Ο ΣΟΑΤ συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Ταεκβοντο 2024  που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα της Αλβανίας

από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου 2024.

Στο εξαιρετικά δύσκολο Ευρωπαϊκό Τουρνουά συμμετείχε με τις 2 κορυφαίες αθλήτριες του,την Φανή Τζέλη και την Μαρία Τζελη.
Η Ολυμπιονικης Φανή Τζέλη συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία της σε διεθνες επίπεδο κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία.
Για την ιστορία στον πρώτο αγώνα κέρδισε την πρωταθλήτρια Κροατίας στον δεύτερο αγώνα την εξαιρετική αθλήτρια της Τουρκίας και ηττήθηκε από την πρωταθλητρια Πολωνίας.
Έτσι κλείνει η εξαιρετικη γι αυτην αγωνιστική σεζόν με το 7ο Διεθνές Μετάλλιο.
Η Μαρία Τζέλη με μια δύσκολη ομολογουμένως κλήρωση “επεσε” στην Πρωταθλήτρια Τουρκίας στο 1ο ματς το οποίο ήταν ντέρμπι και οριακά ηττήθηκε με ένα λάθος της τελευταίας στιγμής.
Τις 2 αθλήτριες συνόδευσαν στην Αλβανία οι προπονητές του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης και Γιώργος Βαργιάμης.
Δηλώσεις Νίκου Παιταριδη :
“Αν και η διοργάνωση ήταν κορυφαίου επιπεδου,χωρίς να είναι αλαζονικό,θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα. Η Φανή άξιζε να είναι πρώτη και η Μαρία στα μετάλλια γιατί είναι αθλήτριες τοπ επιπέδου και φέτος δούλεψαν πολύ σκληρά.Ειναι όμως μεγάλη επιτυχία το μετάλλιο της Φανης και δικαίως θεωρείται μια από τις Κορυφαίες αθλήτριες στο Παγκόσμιο Ταεκβοντό.Η Μαρία φέτος ήταν θα μπορούσα να πω και κάπως άτυχη αλλά στον αθλητισμό αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα όπως και ότι η ποιότητα πάντα ανταμείβεται,και είμαι σίγουρος για την πορεία της.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου,τον Γιώργο Βαργιαμη και Εύα Παϊταρίδου για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου.
Συγχωρειστε με αλλα θα συνεχίζω να το φωνάζω,στηρίξτε τους Τρικαλινους Αθλητες όλων των αθλημάτων γιατί πραγματικά ματωνουν και αγωνίζονται με μεγαθήρια προηγμένων αθλητικά χωρών αλλα μας κάνουν περήφανους.Ολοι οι αθλητές χρειάζονται χορηγούς γιατί το κράτος μας είναι για πλακέτες.Ευτυχως η Φανή έχει ανθρώπους και εταιρείες που είναι δίπλα.
Καλο καλοκαίρι σε όλους”.

Σχετικές δημοσιεύσεις