Αιτήσεις εισαγωγής μαθητών/τριών στο 7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23, μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ και την ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων. Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού που επιθυμούν να φοιτήσουν στο 7ΟΠειραματικό Γυμνάσιο Τρικάλων καλούνται να υποβάλλουν αίτηση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που θα παραμείνει ανοιχτή από την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 και ώρα 13:00 μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 15:00.

Επισημαίνεται, ότι η εισαγωγή μαθητών/τριών στην εισαγωγική τάξη Πειραματικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιείται με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022. Οι απόφοιτοι/ες μαθητές/τριες των Πειραματικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν χωρίς κλήρωση στα συνδεδεμένα Πειραματικά σχολεία της επόμενης βαθμίδας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου (https://7gym-trikal.tri.sch.gr ) και στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων ( https://depps.minedu.gov.gr/).

Σχετικές δημοσιεύσεις