Ένταση στην παρέλαση στα Τρίκαλα. “Άφησαν τα παιδιά μας να καούν” καταγγέλει η οικογένεια Πλακιά

Ένταση επικράτησε στο τελευταίο κομμάτι της παρέλασης στα Τρίκαλα, με την οικογένεια Πλακιά που έχασε τα τρία της κορίτσια στο δυστύχημα των Τεμπών να αντιδρά με αποδοκιμασίες και να καταγγέλλει έλλειψη σεβασμού από τους ενστόλους απέναντι στην τραγωδία που ζουν.

 

Οι Δημήτρης Πλακιάς, Νίκος και Σοφία Πλακιά παρακολούθησαν όλη την παρέλαση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ενώ πριν την έναρξη αυτή εναπόθεσαν στην εξέδρα ένα μπουκέτο με 57 τριαντάφυλλα όσοι ήταν και τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών. Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση είχε νωρίτερα συγκινητική συνάντηση μαζί τους, αποδίδοντάς τους σεβασμό στο δράμα που βιώνουν.

 

Όπως κατέγραψε το trikalaonline.gr η οικογένεια Πλακιά χειροκρότησε και ευχαρίστησε τη μαθητιώσσα νεολαία που δεν έστρεψε το βλέμμα της στους επισήμους, ενώ προχώρησε σε αποδοκιμασίες των Αξιωματικών της ΣΜΥ και της Πυροσβεστικής γιατί αυτοί απέδωσαν τις προβλεπόμενες τιμές. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να απομακρυνθούν από τον χώρο της παρέλασης ενώ σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους  εξήγησαν πως “το μοιραίο βράδυ άφησαν τα παιδιά μας να καούν και έρχονται εδώ και κορνάρουν”.

Δείτε το video

Σχετικές δημοσιεύσεις