Άρχισαν τις περιοδείες και για τις Ευρωεκλογές…

Στα Τρίκαλα προχθές ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, μίλησε στο “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ”

 

Κοσμοσυρροή στην πολιτική ομιλία του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιον προχθές το Σάββατο. Ο πρώην Υπουργός βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Τρίκαλα, για μια πρώτη συνάντηση με φίλους και γνωστούς από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο, μέσα και έξω από την αίθουσα.

Παρά το γεγονός πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει προβεί ακόμα σε επίσημες ανακοινώσεις για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, εντούτοις το όνομα του Βασίλη Κοντοζαμάνη θεωρείται πως είναι «κλειδωμένο» και θα είναι ένας εκ των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο κ. Κοντοζαμάνης κατά την σύντομη ομιλία του έκανε ένα μικρό απολογισμό του κυβερνητικού έργου, όπως και της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας κατά την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο της πανδημίας, ενώ παράλληλα δήλωσε συγκινημένος από την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Τρικαλινοί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Βουλευτές Τρικάλων της ΝΔ Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κων/νος Γρηγορίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος, ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και πρώην Περιφερειακοί Σύμβουλοι, καθώς και αρκετά στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

 

Δ. Π.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις