Άναψε χθες το δέντρο και στο Μεγαλοχώρι

Στο πνεύμα των ημερών και με την ξεχωριστή λάμψη των Χριστουγέννων να φωτίζει τις καρδιές, μικρών και μεγάλων, άναψε χθες το βράδυ το δένδρο του Μεγαλοχωρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού προσφέροντας όμορφες στιγμές στους παρευρισκόμενους. Εκδήλωση που  θύμισε -χωρίς υπερβολές- μια πρόωρη… πρωτοχρονιά, με τα βεγγαλικά να κάνουν τη νύχτα… μέρα. Mε την απαστράπτουσα και αισιόδοξη προσέγγιση να κυριαρχούν και ν’ αποτελούν αναγκαία στοιχεία αντίστασης σε μια εποχή με νωπά τα σημάδια των πρόσφατων καταστροφών.

Το τοπικό Συμβούλιο με μπροστάρη τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Τζέλη και με την έμπνευση και την προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου πραγματοποίησε μια ανθρώπινη εκδήλωση, παρουσία του Αγίου Βασίλη ο οποίος αγκάλιασε τα μικρά παιδιά εισπράττοντας πολλά χαμόγελα ακούγοντας από τις παιδικές φωνές τα κάλαντα. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν κρασί και νόστιμα εδέσματα, ενώ τα ξωτικά ζωγράφισαν στα χαμογελαστά πρόσωπα φιγούρες γιορτινές.

Επίλογος της βραδιάς και πρόλογος των ημερών που έρχονται η φωταγώγηση του δέντρου δίπλα σε μια ζεστή φάτνη και με παρουσία πολλών επώνυμων ανθρώπων της δημοτικής αρχής, της περιφέρειας και του νομού μας, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης και ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Σχετικές δημοσιεύσεις