«Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα»

Ανοικτή έκθεση στις 10-12/11 στην Αθήνα

 

Ανοικτή έκθεση με θέμα  ‘’Πανόραμα Χειμερινών Προορισμών στην Ελλάδα’’ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος της Αθήνας, στις 10-12 Νοεμβρίου 2020.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια λόγω της πανδημίας του COVID-19 στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην στήριξη του ελληνικού τουρισμού με μια 3ημερη εκδήλωση με παρουσίαση των χειμερινών προορισμών από τις Περιφέρειες, τους Δήμους και τα Επιμελητήρια της Ελλάδας.

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια ανάδειξης του χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα.

Θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης που θέλει να κάνει διακοπές το χειμώνα, θα αναδειχθεί ο χειμερινός τουρισμός ως μια σημαντική μορφή τουρισμού που θα αποφέρει έσοδα στην οικονομία της χώρας καθώς η Ελλάδα δεν φημίζεται μόνο για τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά παρέχει στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες την χειμερινή περίοδο. Η Ελλάδα ανήκει στις 365 μέρες τουρισμός και έχει μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς.

Μετά από αποφάσεις των αρμοδίων φορέων για τις εκθέσεις / εκδηλώσεις σε κλειστούς η 3ημερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση.

Ημερομηνία διεξαγωγής 10-12 Νοεμβρίου 2020.

Σχετικές δημοσιεύσεις