Ξεκίνησε η αεροπορική σύνδεση Θεσσαλίας (Αγχίαλος) – Κρήτης

Έγινε χθες το πρώτο δρομολόγιο – σύσκεψη φορέων της Μαγνησίας για τη στήριξη και επικοινωνία της γραμμής

 

Τον συντονισμό κοινών δράσεων αναφορικά στην στήριξη της νέας αεροπορικής γραμμής Βόλος-Ηράκλειο-Βόλου που ξεκινά σήμερα από τον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου δρομολόγησαν σε συνάντηση εργασίας που είχαν το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου στο InfoCenter η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Θέκλα Καμμένου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης και ο κ. Γιώργος Παπαμακάριος και κ. Γεωργία Ταμπάκη, στελέχη Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου.

Οι εκπρόσωποι των φορέων συζήτησαν την δρομολόγηση κοινών δράσεων για την διαφήμιση και προώθηση της πτήσης Sky Express Βόλος – Ηράκλειο – Βόλος τόσο στην Κρήτη, όσο και στην εσωτερική αγορά της Μαγνησίας.

Προγραμματίζονται σειρά δράσεων και εκδηλώσεων οι οποίες θα γνωστοποιηθούν σύντομα και αφορούν την τουριστική προώθηση της Μαγνησίας, αλλά και δράσεις που αφορούν την αγορά της Κρήτης.

Σημειώνεται ότι πτήση ξεκίνησε επίσημα το βράδυ της Τρίτης 15 Ιουνίου και όπως σημείωσε η κ. Καμμένου «ευχόμαστε ολόψυχα να έχει καλές πληρότητες και να έχει την ενθουσιώδη ανταπόκριση και από το επιβατικό κοινό. Στηριζόμαστε σ’ αυτό, ώστε η Sky Express να συνεχίσει την δρομολόγηση της γραμμής και την χειμερινή σεζόν, αλλά να ανοίξουν οι δρόμοι και για νέους προορισμούς και πτήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι στη νέα γραμμή θα εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση δύο δρομολόγια, ενώ το κόστος του εισιτηρίου θα ξεκινά από 39,30 ευρώ.

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια που θα εκτελούνται είναι: κάθε Τρίτη αναχώρηση από Βόλο 22:40 μ.μ. και άφιξη 00:10 π.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης και κάθε Παρασκευή αναχώρηση από Βόλο 10:55 π.μ. και άφιξη 12:15 μ.μ. αντίστοιχα.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις