Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του πλανήτη!

Και μια ακόμη εντυπωσιακή πρωτιά των Μετεώρων

Δεν χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις, για να συνειδητοποιήσει ο καθένας μας πως ζούμε στην ομορφότερη χώρα του πλανήτη, από την θέαση του σχετικού VIDEO το οποίο «αλιεύσαμε» από τον «τοίχο» το κ. Μάνου Σταθόπουλου και της συζύγου του Φώφης Σταθοπούλου, Μεσσήνιων στην καταγωγή.

Μάλιστα το συγκεκριμένο VIDEO έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Τρικαλινούς και τους Θεσσαλούς αφού σε αυτό αναφέρονται 3 φορές τα Μετέωρα (!) και ο Όλυμπος.

Βέβαια οι θεσσαλικές ομορφιές είναι ανεξάντλητες και ορισμένες από αυτές θα προσπαθήσουμε να τις παρουσιάσουμε, με έναν ξεχωριστό και ελκυστικό τρόπο, σε όλους τους Έλληνες, στο νέο τεύχος του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ που θα κυκλοφορήσει σύντομα πανελλαδικά, μαζί με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής.

Στόχος βέβαια να προσ-καλέσουμε τους Έλληνες αυτό το καλοκαίρι να επισκεφθούν την Θεσσαλία και να την γνωρίσουν καλύτερα ή να την ξαναανακαλύψουν.

Εννοείται πως και εμείς οι Θεσσαλοί πρέπει αυτό το καλοκαίρι να προγραμματίσουμε μέρος των όποιων αποδράσεών μας και σε κάποιο θεσσαλικό «παράδεισο».

ΔΗΜ. ΚΡΟΥΠΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις