Αγοραστός, Μενδώνη και…Ρουβάς εγκαινιάζουν την 1η Αυγούστου το Καταδυτικό Πάρκο Αλοννήσου

  • Γιάννης Μπουτίνας: Χτίζουμε σήμερα το νέο τουριστικό πρόσωπο της Θεσσαλίας

 

Πήρε επάνω του την υπόθεση Τουρισμός στη Θεσσαλία ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός και έχοντας ως άξιο συνεργάτη του τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού κ. Γιάννη Μπουτίνα δρομολογούν σημαντικές παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο τομέα.

Θα αναφερθούμε μόνο σε μια από αυτές η οποία θα καταστήσει σύντομα τη Θεσσαλία ως Παγκόσμιο προορισμό Καταδυτικού Τουρισμού.

 

Όπως χαρακτηριστικά είπε το πρωί της Τετάρτης στο Ράδιο Ζυγό και τον Κώστα Αργυρούση ο Γιάννης Μπουτίνας «ως Περιφέρεια και με τις οδηγίες του Κώστα Αγοραστού χτίζουμε σήμερα τον θεσσαλικό τουρισμό της επόμενης χρονιάς και των επόμενων χρόνων. Με πολλές εναλλακτικές επιλογές και απομακρυνόμενοι από το μονοπώλιο του μαζικού τουρισμού.

Το Σάββατο 1 Αυγούστου εγκαινιάζουμε το Καταδυτικό Πάρκο Αλοννήσου, το μοναδικό στην Ελλάδα και το οποίο καθιστά τη Θεσσαλία προορισμό σε μια δυναμική παγκόσμια τουριστική αγορά».

Τα εγκαίνια θα γίνουν παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού κ. Μενδώνη και με «γκεστ σταρ» τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος αναμένεται να βουτήξει μαζί με τον Περιφερειάρχη και να κόψουν μαζί την κορδέλα των εγκαινίων!

Φυσικά το γεγονός θα καλυφθεί από ΜΜΕ όλη της χώρας αλλά και από μεγάλα διεθνή δίκτυα και αυτό θα είναι μια τεράστια διαφήμιση για τη Θεσσαλία μας…

 

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις