Το 6ο διαδικτυακό επιμορφωτικό εργαστήριο της δράσης CoopAbility

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 5.00 μμ ως 8.00 μμ, η ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ πρόκειται να πραγματοποιήσει το 6ο διαδικτυακό επιμορφωτικό εργαστήριο της δράσης CoopAbility με τίτλο «Ενδυνάμωση ικανοτήτων μέσα από βιωματικές ασκήσεις εργασιακής ετοιμότητας και group-coaching για ΑμεΑ και φροντιστές». Βασικός σκοπός της δράσης με τίτλο CoopAbility  είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων εργασιακής ετοιμότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε άτομα με αναπηρία για την ενίσχυση της επαγγελματικής και κοινωνικής ένταξης.

Στο επιμορφωτικό εργαστήριο θα τεθούν ερωτήσεις για προβληματισμό, θα δοθεί έμφαση στη διαχείριση των δυναμικών μιας συνεταιριστικής ομάδας, αλλά και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης  συγκρούσεων. Τέλος, θα αξιοποιηθούν σύγχρονες μέθοδοι εμψύχωσης-coaching και προσομοίωσης για την ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Η συμμετοχή στα επιμορφωτικά εργαστήρια θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε το σύνδεσμο https://forms.gle/F853Bc8bbSrFL7mP7.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα με αναπηρία και μέλη των οικογενειών τους.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Σχετικές δημοσιεύσεις