Βάπτισαν τον γιο τους ο Γρηγόρης Δερπανόπουλος και η Γεωργία Γκοβίνα

Σπύρος το όνομα του γιου του Γρηγόρη Δερπανόπουλου και της Γεωργίας Γκοβίνα. Το λαμπερό ζευγάρι βάπτισε στα Τρίκαλα το δεύτερο παιδί τους με κεντρική φιγούρα τον… τσολιά.!
Ημέρα χαράς η σημερινή για τον γνωστό επιχειρηματία Γρηγόρη Δερπανόπουλο και την απαστράπτουσα σύζυγο του ψυχολόγο-νοσηλεύτρια Γεωργία Γκοβίνα.

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, στο Γλίνος, τελέστηκε το Μυστήριο της βάπτισης του γιου του ζευγαριού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.Χρυσόστομο με νονό τον Μαιευτήρα Γυναικολόγο Γιώργο Τζέλη.
Ο νονός έδωσε το όνομα Σπυρίδων στον νεοφώτιστο, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον πατέρα της συζύγου του επιχειρηματία.
Στο προαύλιο του Ναού, με κεντρικό στοιχείο μια φιγούρα τσολιά στήθηκε ένα γιορτινό, καλοκαιρινό σκηνικό που «μύριζε» Ελλάδα σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις.
Το candy table ήταν άκρως εντυπωσιακά διακοσμημένο με πολύχρωμα λουλούδια του αγρού, τενεκέδες, καλάθια και frames και φιλοξενούσε χειροποίητες γλυκές λιχουδιές σε σχήμα τσαρούχι, ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους αφήνοντας  ταυτόχρονα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Από το www.trikalaonline και την εφημερίδα ΔΙΑΛΟΓΟΣ τις πιο θερμές ευχές στους πανευτυχείς γονείς, το νονό, το νεοφώτιστο Σπυρίδωνα και την αδελφούλα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις