Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος της «Αρωγής» Ελένη Καϊμά

Έχασε την μάχη μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων η πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» Ελένη Καϊμά σε ηλικία 44 χρόνων.

Είχε προ δεκαημέρου εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η κατάστασή της χαρακτηρίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς ιδιαίτερα σοβαρή και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή στην ΜΕΘ. Για δέκα περίπου ημέρες έδωσε γενναία μάχη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους από την Οιχαλία, το Δήμο Φαρκαδόνας αλλά και τα Τρίκαλα.

Η Ελένη Καϊμά που όλα αυτά τα χρόνια που κράτησε το τιμόνι της «Αρωγής» έδωσε σκληρές μάχες για την ανάδειξη θεμάτων και ζητημάτων που απασχολούν τα ΑμεΑ και την επίλυση τους. Έδειξε την αλληλεγγύη και την υποστήριξή της, πρωτοστατώντας στην συγκέντρωση πλαστικών μπουκαλιών και καπάκια για την αγορά αμαξιδίων. Δραστήριο άτομο σε όλους τους τομείς συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου.

Η κηδεία της θα τελεστεί στην Οιχαλία, τόπο καταγωγής της σε ώρα και ημέρα που θα ανακοινωθεί από την οικογένεια της.

Το trikalaonline εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της και συμμετέχει στο πένθος της τρικαλινής κοινωνίας για το χαμό της

Σχετικές δημοσιεύσεις