Αθλητικά έργα προϋπολογισμού 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Τρικάλων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του αθλητικού κέντρου «Α.Ο. Δήμητρα» και  των γηπέδων σε Σαράγια, Χρυσομηλιά, Μεγαλοχώρι και Καρυές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, για την βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων  ποδοσφαίρου σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Το γήπεδο Μεγαλοχωρίου, όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού, επισκέφτηκε  ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.

Επίσης ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες περίφραξης του γηπέδου στα Σαράγια,  του αθλητικού κέντρου «Α.Ο. Δήμητρα» στο Δήμο Τρικκαίων και του γηπέδου Χρυσομηλιάς του Δήμου Μετεώρων καθώς και οι εργασίες εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Καρυών του Δήμου Τρικκαίων. Ανάλογες παρεμβάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη  και σε άλλα ερασιτεχνικά γήπεδα των Τρικάλων.

«Στηρίζουμε στην πράξη των ερασιτεχνικό αθλητισμό. Μέσα από ένα πρότυπο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εκπόνησε, χρηματοδοτεί  και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλάζουμε την εικόνα των ερασιτεχνικών γηπέδων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων» τονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας συντηρούμε και βελτιώνουμε δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα που δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και ποιότητας στην άθληση των ανθρώπων.  Παρότι η αρμοδιότητα συντήρησης ανήκει στους δήμους,  κάνουμε υπέρβαση και σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία και τους συλλόγους, υλοποιούμε έργα σημαντικά, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και δημιουργούν  θέσεις εργασίας».

Σχετικές δημοσιεύσεις