ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τα ένατα γενέθλια μιας εφημερίδας, που έγινε… όμιλος!

Με μια καλαίσθητη επετειακή έκδοση 132 σελίδων (!) η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ γιόρτασε προχθές Σάββατο τα εννέα χρόνια από την «γέννησή» της.

Δικαιολογημένη απόλυτα η ικανοποίηση του εκδότη της κ. Γιάννη Κουρτάκη και των πολλών και εκλεκτών συνεργατών του για την πορεία αυτού του εγχειρήματος. Αφού αν και ξεκίνησε στην καρδιά της κρίσης και των μνημονίων κατάφερε να γίνει η αγαπημένη Σαββατιάτικη συνήθεια χιλιάδων Ελλήνων. Επιπλέον ακολούθησαν και άλλα «γεννητούρια» όπως του πετυχημένου ενημερωτικού σταθμού «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM», του site PARAPOLITIKA.gr, του οικονομικού site POWERGAME,GR, πολλών ειδικών περιοδικών, ενθέτων και πρωτοβουλίες που καθιέρωσαν σήμερα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ως έναν από τους ισχυρότερους εκδοτικούς ομίλους της χώρας.

Στον κ. Κουρτάκη και τους άξιους συνεργάτες του θερμές ευχές για συνεχή ανοδική πορεία και επιτυχίες.

 

Υ.Γ. Υπενθυμίζουμε πως με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ «ταξίδεψε» σε ολόκληρη την Ελλάδα και το προηγούμενο τεύχος του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ αποσπώντας πολλά κολακευτικά σχόλια από τις χιλιάδες των αναγνωστών του και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά τον κ. Κουρτάκη και τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

 

ΔΗΜ. ΚΡΟΥΠΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις