Ο Χρήστος Μαγκούφης για τον Γιώργο Οικονόμου

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει πλέον καμία δύναμη που να μπορεί να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα του τοπικού ΠΑΣΟΚ. Πάντως ο Χρήστος Μαγκούφης κάτι… κατάφερε προχθές Σάββατο με τη συνέντευξή του στο Ράδιο-Ζυγός και τον Σωκράτη Τσαγκαδόπουλο.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Γιώργος Οικονόμου για τον οποίο είπε πως μάλλον του αρέσουν περισσότερο τα ταξίδια παρά η πολιτική και τον προέτρεψε να γίνει περισσότερο δραστήριος πολιτικά ενώ ερωτώμενος για το αν τον βλέπει πρώτο σε ψήφους είπε πως η ζωή έδειξε πως δεν επικρατούν πάντα οι κουμπαριές αφού και ο Ηλιάδης ήρθε δεύτερος το 2019 (με πρώτο τον Κων/νο Παπαευθυμίου) αν και ήταν κουμπάρος της Φώφης. Κατά τα άλλα δήλωσε πως είναι καλός του φίλος ο Γιώργος Οικονόμου και τον εκτιμά ως άνθρωπο και επιστήμονα, ενώ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ μιας προγραμματικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ. Την ίδια στιγμή και ενώ οι κάλπες πλησιάζουν αδυσώπητα το τοπικό ΠΑΣΟΚ φαίνεται να αδυνατεί να προσελκύσει στο ψηφοδέλτιό του άλλα «δυνατά» ονόματα πλην του Γιώργου Οικονόμου και του Γιώργου Ηλιάδη.

 

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις