Ο Κώστας Σκριάπας για τον Ηλία Φιλοκώστα και τον ΞΕΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟ

Ο πολύ δραστήριος πρόεδρος του Δικτύου Περραιβία κ. Κώστας Σκριάπας ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook το παρακάτω σχόλιο για τον συνεργάτη του Ξ.Θ. και διαχρονικό αγωνιστή για την ανάπτυξη του ορεινού όγκου του Δήμου Πύλης, Ηλία Φιλοκώστα, το εξής σχόλιο:

«Πάντα είναι χαρά μου όταν συναντώ ένα ακούραστο και αεικίνητο φίλο, τον Ηλία Φιλοκώστα, από το Περτούλι Τρικάλων, ο οποίος όπου βρεθεί διαφημίζει όχι μόνο έναν πανέμορφο προορισμό ,όπως είναι το Περτούλι, αλλά και την δεύτερη πατρίδα του το Κιλελέρ. Με ένα περιοδικό στην τσάντα του , την τελευταία , πάντα, έκδοση του περίφημου “Ξένιος Θεσσαλός”, ένα δημιούργημα του εκδότη κ. Κρούπη (Τρίκαλα) με σημαντική συμβολή και του ιδίου.

Δεν μπορώ φυσικά να ξεχάσω μοναδικές συνεργασίες μας, όπως ένα διήμερο Συνέδριο για την ανάπτυξη της περιφέρειας (Περτούλι Ιούνιος 2015) που συγκέντρωσε την προσοχή όλης της Ελλάδας ,αλλά και την ανάβαση 100+ κλασσικών οχημάτων-αντίκα τον Σεπτέμβριο 2011, γεγονότα που δεν θα είχαν συμβεί, αν ένας άνθρωπος , ανιδιοτελής και ακούραστος μαχητής ,όπως είναι ο Ηλίας Φιλοκώστας, δεν επέμενε και αν δεν στήριζε με όλες του τις δυνάμεις τα σημαντικά αυτά γεγονότα, που διαφήμισαν το Περτούλι ,όχι μόνο στην Ελλάδα ,αλλά και στο εξωτερικό! Δυστυχώς ,τέτοιοι άνθρωποι, που αγωνίζονται για το κοινό καλό, σπανίζουν! Ευχαριστώ φίλε μου για τα πολλά και σπουδαία που κάνεις, τα τόσα πολλά τελευταία χρόνια! Μια όαση ανθρωπιάς, οράματος, προσφοράς και αποφασιστικότητας για το Περτούλι και όλη την περιοχή!!»

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΙΑΠΑΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις