Αποφασισμένος να πετύχει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος έστειλε πολλαπλά μηνύματα σε συνεργάτες και προσωπικό του Δήμου αναφορικά με την εύρυθμη λειτουργία αυτού με προτεραιότητα στην καθημερινότητα προς όφελος των δημοτών αλλά και του τόπου γενικότερα.

Η επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο και οι σαφείς εντολές και κατευθύνσεις προς το προσωπικό, τους φυσικούς αλλά και τους πολιτικούς του προϊσταμένους δεν αφήνουν περιθώρια χαλάρωσης αλλά δείχνουν το δρόμο για σκληρή δουλειά με ευσυνειδησία και σεβασμό στους δημότες που όλοι υπηρετούν.

Αναμφίβολα η διάθεση και οι προθέσεις του Δημάρχου Μετεώρων αποτελούν καλό οιωνό για τον τόπο και μάλιστα για να πάει μπροστά η μηχανή θα πρέπει να δουλέψει άψογα και όπου και όταν απαιτείται να ανεβάζει κατά το δοκούν τις απαραίτητες στροφές.

Είναι κάτι που οι προσδοκίες των δημοτών είχαν θέσει ως προτεραιότητα για την νέα δημοτική αρχή και τον Δήμαρχο ο οποίος από τις πρώτες ημέρες δείχνει την απόφασή του να πετύχει στο σημαντικό και δύσκολο έργο που επωμίσθηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του.

-Εμείς θα λέγαμε πως είναι καταδικασμένος να πετύχει τόσον ο ίδιος όσον και το σύνολο της παρούσης δημοτικής αρχής γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις στην ανάπτυξη της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων γενικότερα που αξίζει και δικαιούται τα καλύτερα ως ο δεύτερος τουριστικός προορισμός της χώρας με προμετωπίδα την Μοναστική πολιτεία των Αγίων Μετεώρων.

Το πολιτικό κόστος και οι παλαιομοδίτικες αντιλήψεις όπως αντιλαμβανόμαστε δεν έχουν καμία θέση στην ατζέντα του Λευτέρη Αβραμόπουλου κι αυτό ως στοιχείο λειτουργίας και χαρακτήρα θα είναι το εφαλτήριο της πολιτικής καταξίωσης και ανέλιξης μελλοντικά.

Δήμαρχε μην ξεχνάς ότι “Ο τολμών νικά” όπως έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας κι εδώ που τα λέμε δεν είχαν άδικο…

 

ΑΒΑΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις