Στα Τρίκαλα απόψε και αύριο η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου

Στο πλαίσιο των επισκέψεών της ανά την Ελλάδα, για τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων που θα γίνουν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, η πρόεδρος της Επιτροπής “ΕΛΛΑΔΑ 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου θα επισκεφθεί σήμερα τον ιστορικό Δήμο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, στην έδρα του το Βελεστίνο͘, το απόγευμα τη Λαμία και το βράδυ θα διανυκτερεύσει στα Τρίκαλα.

Αύριο Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων, πρόεδρο της ΚΕΔΕ και μέλος της Επιτροπής “ΕΛΛΑΔΑ 2021” κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, που ήταν να γίνει στα μέσα Μαρτίου αλλά αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού, η κ. Αγγελοπούλου θα μεταβεί και στην Καλαμπάκα και θα ξεναγηθεί και στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας του κ. Παύλου Μπαλογιάννη.

Μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν μας είχε γνωστοποιηθεί από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης της κ. Αγγελοπούλου και των συνεργατών της. Πάντως σήμερα στο Βελεστίνο θα παραμείνει επί δύο περίπου ώρες (13.30-15.30) και το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα “βαρύ”.

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις