Ο Γενικός Περιφερειακός Αστ. Δ/ντης Δυτ. Μακεδονίας ευχαριστεί Καλαμπακιώτισσα επιχειρηματία

Τις ευχαριστίες του προς την Καλαμπακιώτισσα επιχειρηματία κ. Σοφία Μαύρου Τσιουβάρα εξέφρασε με επιστολή του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Κεραμάς για τη διάθεση 400 υφασμάτινων μασκών για την προστασία των αστυνομικών από τον κορωνοϊό. Η επιστολή έχει ως εξής:

Με την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε τις ειλικρινείς και πιο θερμές ευχαριστίες του υπογράφοντος αλλά και του προσωπικού της Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας για την ευγενική χορηγία 400 υφασμάτινων μασκών, για την προστασία των αστυνομικών από τον κορωνοϊό. Οι ανωτέρω μάσκες ήδη κατανεμήθηκαν στο προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, ως συνέχεια της προσπάθειάς μας να τους θωρακίσουμε.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως κοινωνία, είναι σημαντική η προστασία του αστυνομικού προσωπικού και τέτοιες πρωτοβουλίες τονίζουν το ηθικό των αστυνομικών, οι οποίοι θα συνεχίσουν ανεμπόδιστα και με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη, την προσφορά τους προς την κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις