Ηλεκτρονική υποδοχή πρωτοετών από τον Δήμαρχο Τρικκαίων

Με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, υποδέθηκε στα Τρίκαλα τους/τις πρωτοετείς φοιτητές/τριες των δύο τμημάτων της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η υποδοχή αυτή τη φορά έγινε αναμενόμενα εξ αποστάσεως, λόγω του κορονοϊού. Αλλά …

Περισσότερα

Τρίκαλα – Amberg: Μια δωρεά και χιλιάδες «ευχαριστώ» από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με ένα βίντεο για τη φιλία συνόδεψαν οι αδελφοποιημένοι με τα Τρίκαλα πολίτες  του Αμπεργκ τη δωρεά των 3.000 € του γερμανικού Δήμου και του συλλόγου HELLAS – Amberg προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων. Ένα βίντεο που εξηγεί, …

Περισσότερα

«Αντίο» από τον θερινό δημοτικό κινηματογράφο, ραντεβού στη χειμερινή σκηνή

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και με ικανοποιητική προσέλευση θεατών οι προβολές στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων.  Ο θερινός κινηματογράφος αποτέλεσε μια διέξοδο ψυχαγωγίας μοναδική για το φετινό καλοκαίρι, μέσα στις δύσκολες συνθήκες. Λειτουργώντας με όλα τα απαραίτητα μέτρα  προστασίας, κράτησε …

Περισσότερα

Κεκλεισμένων των θυρών η θεία λειτουργία στο Αρδάνι

Μεγάλη Τετάρτη  τελέστηκε όπως συνήθως το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αρδανίου το Ιερό ευχέλαιο (κεκλεισμένων των θυρών) σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Όπως βλέπουμε  στο βίντεο ο ναός είναι άδειος με τον ψάλτη και τον ιερέα …

Περισσότερα

Τα χρώματα της θεσσαλικής γης που μας λείπουν…

Η τελευταία έκθεση έργων τέχνης πριν από την καραντίνα που επιβλήθηκε και στα Τρίκαλα λόγω του κορονοϊού ήταν η έκθεση έργων ζωγραφικής του Γιάννη Χριστάκη με γενικό τίτλο “Χρώματα της Θεσσαλικής γης”.

Τώρα, παρόλο που “μύρισε Άνοιξη”, αλλά οι απαγορεύσεις …

Περισσότερα