Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Θεσσαλίας στο Κέντρο Κοινότητας και στο Παράρτημα Ρομά Τρικάλων

Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τρικκαίων  τη  λειτουργία του οποίου χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, επισκέφθηκαν τα στελέχη του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Θεσσαλίας.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε αρχικά στο Παράρτημα Ρομά …

Περισσότερα

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των rapid test στον Δήμο Μετεώρων

Ο Δήμος Μετεώρων μετά από συνεννόηση με την επικεφαλής των κλιμακίων του ΕΟΔΥ στην Π.Ε. Τρικάλων κ. Νάτσινα Δήμητρα και με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παναγίας σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα rapid test.

Τετάρτη 08/12

  • Καλαμπάκα (κεντρική πλατεία) 8:00 – 10:00
Περισσότερα

Που θα γίνουν rapid test αύριο Πέμπτη στα Τρίκαλα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους και τον ΕΟΔΥ ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων των ΚΟΜΥ για δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο στον γενικό πληθυσμό της Θεσσαλίας, για αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021:

-Στην Π.Ε. Τρικάλων:

08:00-11:00 ΜΑΖΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ …

Περισσότερα

Αιτήσεις για νέα προγράμματα Διά Βίου Μάθησης στον Δήμο Τρικκαίων

Από τον Δήμο Τρικκαίων γίνεται γνωστό για κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Τρικκαίων, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς …

Περισσότερα

Πέθανε η Μαρία Τσιακμάκη

Την πολυαγαπημένη μας σύζυγο, μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝ. ΤΣΙΑΚΜΑΚΗ ΕΤΩΝ 86 Θανούσα κηδεύουμε την Δευτέρα 2-8-2021 και ώρα 7.00μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής, στην Αγία Κυριακή Τρικάλων.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και συνοδεύσουν …

Περισσότερα

Τα εφημερεύοντα φαρμακεία για την τρέχουσα εβδομάδα στα Τρίκαλα

Για την καλύτερη ενημέρωση των συμπολιτών μας, δημοσιεύουμε τον εβδομαδιαίο πίνακα εφημερευόντων φαρμακείων της πόλης μας. Θυμίζουμε πως το ωράριο άλλαξε και είναι πλέον συνεχές από 08:00 έως 16:00 για την περίοδο της καραντίνας .

 

Περισσότερα

Κοινωνικό Τιμολόγιο: Ανοιξε η πλατφόρμα για φθηνότερο ρεύμα – Ποιοι είναι δικαιούχοι, πώς γίνεται η αίτηση

Ανοιξε για την περίοδο 2020-2021 η πλατφόρμα για το Κοινωνικό Τιμολόγιο, μέσω του οποίου τα νοικοκυριά μπορούν να χρησιμοποιούν φθηνότερο ρεύμα.

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) είχε προαναγγείλει ότι η πλατφόρμα για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο θα ανοίξει μετά …

Περισσότερα

29 Μαΐου 1453: Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους -Η πτώση της χιλιόχρονης αυτοκρατορίας

29 Μαΐου 1453: Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης είναι πλέον γεγονός μετά από σχεδόν 50 μέρες πολιορκίας. Η χιλιόχρονη αυτοκρατορία των Ρωμαίων, που όμως, μιλούσαν ελληνικά είχε φτάσει στο τέλος της για να δώσει την θέση της στην Ιστορία στο γένος

Περισσότερα

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά, καλό Πάσχα με υγεία από το trikalaonline.gr

Το φετινό Πάσχα 2020 θα μας μείνει αξέχαστο. Είναι διαφορετικό, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο το αναστάσιμο μήνυμα ελπίδας παραμένει επίκαιρο και ζεσταίνει τις καρδιές όλων.

Η Ανάσταση είναι η νίκη απέναντι στο θάνατο. Το φως νικά το σκοτάδι …

Περισσότερα

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστ. Δ/ντης Δυτ. Μακεδονίας ευχαριστεί Καλαμπακιώτισσα επιχειρηματία

Τις ευχαριστίες του προς την Καλαμπακιώτισσα επιχειρηματία κ. Σοφία Μαύρου Τσιουβάρα εξέφρασε με επιστολή του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Κεραμάς για τη διάθεση 400 υφασμάτινων μασκών για την προστασία των αστυνομικών από τον κορωνοϊό. …

Περισσότερα