Δήμος Μετεώρων: Ανακοίνωση υποβολής δηλώσεων για ζημιές που προκλήθηκαν από τον παγετό σε ελαιόδεντρα

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ζημιάς ΚΟΕ από τον ΠΑΓΕΤΟ της 17-2-2021, λήγει την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021.

Μέχρι τότε μπορούν να υποβληθούν αρχικές δηλώσεις ζημιάς ΚΟΕ στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στο Δήμο Μετεώρων για ζημιές από τον …

Περισσότερα

Ευχές του Δημάρχου Μετεώρων για την ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη κ.κ. Θεοκλήτου

Επ’ ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Σεβασμιότατου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Θεοκλήτου, ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος και η δημοτική του ομάδα, ευχόμαστε ολόψυχα όπως ο Δωρεοδότης Κύριος μας, του χαρίζει έτη πλείστα, τρισευλογημένα και καρποφόρα με κρυστάλλινη υγεία, φωτισμό …

Περισσότερα

Οι συμμετέχοντες πωλητές στη λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας

Ο Δήμος Μετεώρων ενημερώνει πως την Παρασκευή 26/02/2021 στη Λαϊκή αγορά του Δήμου Μετεώρων θα προσέλθουν οι  πωλητές οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε αυτή ( παραγωγοί και επαγγελματίες) σε ποσοστό 50% σύμφωνα με τα οριζόμενα.

 

Οι πωλητές που θα μπορούν

Περισσότερα

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Μετεώρων για την ανάδειξη της νέας Ηγουμένης της Ι.Μ. Ρουσάνου Μετεώρων

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα σήμερα την εκλογή και ανάδειξη της Μοναχής Χαριτίνης ως διαδόχου της μακαριστής Γερόντισσας Φιλοθέης στην Ηγουμενία της Ιεράς Μονής Ρουσάνου Μετεώρων.

Είμαι βέβαιος ότι από διαφορετικές σκοπιές θα ατενίζουμε το κοινό μας σπίτι, την Καλαμπάκα, τα …

Περισσότερα

Δήμος Μετεώρων: Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΚΕΑ

Στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε.Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ» και ο Δήμος Μετεώρων θα διανέμουν τα εξής προϊόντα:

  • ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ
  • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

στους ωφελούμενους του προγράμματος …

Περισσότερα

Δήμος Μετεώρων: Μερικό άνοιγμα των σχολείων αύριο Παρασκευή 19/02

Μετά από επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολείων, αποφασίζουμε ότι αύριο Παρασκευή, 19/02/2021 τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Καλαμπάκας θα ανοίξουν στις 9:30.

Τα περιφερειακά σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν …

Περισσότερα

Κλειστό αύριο Πέμπτη το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

Κατόπιν προσπάθειας εκκίνησης του κεντρικού συστήματος θέρμανσης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας διαπιστώθηκε ότι είναι αδύνατη η λειτουργία του λόγω του ολικού παγετού και με τον κίνδυνο σοβαρών ζημιών στις εγκαταστάσεις θέρμανσης.

Επιπλέον οι υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι παρουσία του Διευθυντή …

Περισσότερα

Δήμος Μετεώρων: Αποχιονισμός της οδού Ιωαννίνων

Παρακαλούνται οι πολίτες να μετακινήσουν έγκαιρα τα οχήματά τους από την οδό Ιωαννίνων (από πλατεία Δημαρχείου έως το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας) ώστε να διευκολύνουν τους εργαζόμενους του Δήμου Μετεώρων, οι οποίοι αύριο Πέμπτη 18-02-2021 και ώρα 07:00 π.μ. θα προβούν …

Περισσότερα

Στις 9.30 θα ανοίξουν τα σχολεία αύριο Πέμπτη στην Καλαμπάκα – Κλειστά περιφερειακά σχολεία και παιδικοί σταθμοί

Μετά από επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολείων, αποφασίζουμε ότι αύριο Πέμπτη, 18/02/2021 τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Καλαμπάκας θα ανοίξουν στις 9:30. Τα περιφερειακά σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν …

Περισσότερα

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Μετεώρων και αύριο Τετάρτη 17/02

Μετά από επικοινωνία με τους Διευθυντές των σχολείων, αποφασίζουμε ότι αύριο Τετάρτη, 17/02/2021 όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων δεν θα λειτουργήσουν λόγω του ολικού παγετού που επικρατεί στην περιοχή μας.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Περισσότερα