Σύσκεψη για την επανέναρξη των σχολείων στον σεισμόπληκτο Δήμο Φαρκαδόνας

Πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 , σύσκεψη στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας με θέμα την επαναλειτουργία των σχολείων κοινοτήτων του Δήμου τα οποία έχουν υποστεί ζημιές από τους σεισμούς που έπληξαν την περιοχή.

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης της …

Περισσότερα

Στήριξαν τους σεισμοπαθείς και απόρους του Δήμου Φαρκαδόνας τα σφαγεία Οιχαλίας

Προσφορά σημαντικής ποσότητας κρεάτων ενόψει των ημερών του ΠΑΣΧΑ, έκαναν τα σφαγεία Οιχαλίας  σε συνανθρώπους  που έχουν πληγεί από τους σεισμούς αλλά και σε πολίτες που έχουν ανάγκη στον Δήμο Φαρκαδόνας.
Την διανομή των κρεάτων πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος
Περισσότερα

Κώστας Σκρέκας: Επιπλέον 800.000 ευρώ για τη στήριξη των σεισμοπαθών στη Φαρκαδόνα

Μετά από συνεργασία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, εγκρίθηκε η διάθεση επιπλέον πόρων ύψους 800.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη στήριξη των σεισμόπληκτων στην περιοχή της Φαρκαδόνας.

Από το …

Περισσότερα

Δήμος Φαρκαδόνας: Επανυποβολή Αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης

Με στόχο τη σταδιακή επανυποβολή των αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα υπεγράφη και προωθείται για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Υπουργική Απόφαση με την οποία παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων του προγράμματος, οι οποίες
Περισσότερα

Στο Leader οι αναπλάσεις πλατειών και η πολιτιστική κληρονομιά του Δ. Φαρκαδόνας

Υπογράφηκε την Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021 μεταξύ του Δημάρχου  Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδωνα Αγναντή και της  ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.  (ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α)  σύμβαση υλοποίησης δύο σημαντικών έργων, μέσω  του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER.
Στις υπογραφές παρέστησαν επίσης οι
Περισσότερα

Στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” η κατασκευή και συντήρηση γηπέδων καλαθοσφαίρισης του Δήμου Φαρκαδόνας

Ένα σημαντικό έργο αναμένεται να υλοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα με στόχο την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων  για τον Δήμο Φαρκαδόνας.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του τμήματος προγραμματισμού και της  τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας , εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Περισσότερα

Επικοινωνία Σκρέκα – Πέτσα: Έργα 653.000 ευρώ στους Δήμους Φαρκαδόνας και Μετεώρων

Έπειτα από συνεργασία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, εξασφαλίστηκαν κεφάλαια ύψους 653.000 ευρώ για την υλοποίηση δύο σημαντικών έργων στους Δήμους Φαρκαδόνας και Μετεώρων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ειδικότερα:…

Περισσότερα

Επίσκεψη της ΔΕΕΠ( ΝΟΔΕ ) ΝΔ Τρικάλων στους σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας

Την Κυριακή 25 Απριλίου αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ( ΝΟΔΕ) ΝΔ Τρικάλων με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κώστα Τρέλη , τον Γραμματέα Γιάννη Κουτσονάσιο, την Ταμία Μάνη Γιαννοτάκη, το μέλος Κώστα Καμήτα , τον Αναπλ. Γραμματέα Οργανωτικού Θεσσαλίας της ΝΔ Μιχάλη Μπαγιώτη 
Περισσότερα

Φυσικό αέριο και στη Φαρκαδόνα ανακοίνωσε ο Κώστας Σκρέκας

Σημαντική επένδυση με εγκατάσταση δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Φαρκαδόνα, ανακοινώθηκε το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας , Κώστα Σκρέκα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Φαρκαδόνας Σπυρίδωνα Αγναντή, των Αντιδημάρχων …

Περισσότερα