Στην Καρδίτσα και στη Φαρκαδόνα αύριο τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωνοιό

Στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, σε χώρο δίπλα από το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας από π.μ. έως  12:30 μ.μ.  και  στην πόλη της  Καρδίτσας από 9 π.μ. έως 2 μ.μ. (στο χώρο της ετήσιας εμποροπανήγυρης στον  περιφερειακό) συνεχίζονται  αύριο Τετάρτη 02-12-2020 οι δωρεάν …

Περισσότερα

Drive through testing για τον κορωνοϊό την Τετάρτη στην Φαρκαδόνα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει πως σε συνεργασία με την  Κινητή Μονάδα ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ και την περιφέρεια, θα πραγματοποιηθούν για τους πολίτες drive through testing κορωνοϊού, στον χώρο έξω από το Γενικό Λύκειο Φαρκαδόνας , την Τετάρτη 2
Περισσότερα

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Φαρκαδόνας

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπυρίδωνας Αγναντής, εκφράζει την βαθιά θλίψη του  για την απώλεια του μαιευτήρα-γυναικολόγου , Νεκτάριου Χαλβατζά, με καταγωγή από τη Φαρκαδόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή , σε ηλικία μόλις 49 ετών.

 

Δυστυχώς έφυγε από κοντά …

Περισσότερα

Έχασε τη μάχη ο 49χρονος μαιευτήρας – γυναικολόγος από την Φαρκαδόνα Νεκτάριος Χαλβαντζάς

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 49χρονος Τρικαλινός γιατρός Νεκτάριος Χαλβατζάς που έδωσε γενναία μάχη με τον covid-19.

Σύμφωνα με το tinealarissa.gr ο γνωστός Τρικαλινός γιατρός Νεκτάριος Χαλβατζάς κατέληξε χθες το βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Θυμίζουμε πως περίπου …

Περισσότερα

Από Δήμο Φαρκαδόνας και CULTRURAL+: Χρηματικό έπαθλο σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό, κτηνοτροφικό και πολιτιστικό τομέα

Ο Δήμος μας μέσω του Τμήματος Προγραμματισμού του συνεχίζει να υλοποιεί σημαντικά Ευρωπαϊκά προγράμματα.  Με στόχο νέες γνώσεις, εμπειρίες, τεχνογνωσία και τις νέες αντιλήψεις που κυριαρχούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο σε διάφορα θέματα της κοινωνικής δραστηριότητας.

Το έργο CULTRURAL+ υπάγεται στο …

Περισσότερα

Αρνητικά τα τεστ rapid στον Δήμο Φαρκαδόνας – Αναμένονται τα αποτελέσματα και των μοριακών τεστ Covid-19

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας, τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (Covid-19) . Υποβλήθηκαν σε τεστ περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι του Δήμου αλλά και αιρετοί ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Σπυρίδωνας Αγναντής.
Έγιναν παράλληλα
Περισσότερα

Μοριακά Τεστ κορωνοϊου για όλους τους εργαζομένους του Δήμου Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο Δήμαρχος Σπυρίδωνας Αγναντής , με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας,  αποφάσισαν και θα πραγματοποιήσουν μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού COVID-19, σε όλους τους εργαζομένους των υπηρεσιών του Δήμου.
Η μοριακή ανίχνευση (μοριακό
Περισσότερα

Δήμος Φαρκαδόνας: 20 Νοεμβρίου-Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού

Παγκόσμια ημέρα παιδιού σήμερα. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, το Τμήμα Προγραμματισμού και το Κέντρο Κοινότητας, φροντίζουν να εμπλουτίζουν διαρκώς τις δράσεις που υλοποιούνται με επίκεντρο τα παιδιά του Δήμου μας.

Ο Δεκάλογος των δικαιωμάτων του παιδιού

Δικαιούμαι να έρθω στη ζωή. …

Περισσότερα

Δωρεάν τηλεφωνική συμβουλευτική από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρκαδόνας

Η πανδημία έχει διαταράξει την καθημερινότητα όλων μας με τις συνέπειες να είναι πολυδιάστατες.
Στο πλαίσιο αυτό η ψυχολογία του πληθυσμού έχει επηρεαστεί σε σημαντικό βαθμό τόσο που κάποιοι άνθρωποι να μην είναι σε θέση να διαχειριστούν τα δεδομένα που
Περισσότερα

Συντονιστής ο Δήμος Φαρκαδόνας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “INTEGRURAL” για την ανάπτυξη του ύπαιθρου χώρου

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδων Αγναντής, υπέγραψε την σύμβαση επιχορήγησης, για την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού Ευρωπαϊκού προγράμματος,  το οποίο θα συντονίσει και θα υλοποιήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας , μετά από πρόταση χρηματοδότησης που υπέβαλλε στο   Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.
Το
Περισσότερα