ΠΡΟΣΟΧΗ : Απατεώνες εξαπατούν τους προμηθευτές του Δήμου Φαρκαδόνας

Σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη προσπάθεια εξαπάτησης από διάφορους αγνώστους, οι οποίοι με πρόσχημα το Δήμο Φαρκαδόνας που συστήνονται ως υπάλληλοι του Δήμου μας και με αιτιολογία την άμεση κατάθεση οφειλόμενου ποσού από τον Δήμο, ζητούν την …

Περισσότερα

Προσλήψεις 8 ατόμων στο Δήμο Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ανακοινώνει την πρόσληψη οκτώ (08) ατόμων στην υπηρεσία Πρασίνου, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που προέκυψαν στο Δήμο μας και συγκεκριμένα, για εργασίες καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων.…

Περισσότερα

Ο Δήμος Φαρκαδόνας δίνει “ψίχουλα” και παίρνει αναθέσεις εκατομμυρίων

Σε απάντηση όλων εκείνων, που επικρίνουν κατά καιρούς την Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας για τις αναθέσεις μελετών, είναι οι χρηματοδοτήσεις που έχει εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση έργων.

Με κόστος μελέτης μόνον 18,000ευρώ, η Δημοτική Αρχή  κατάφερε να πετύχει …

Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης έργου «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Διασέλλου»

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντή, η σύμβαση για το έργο «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Διασέλλου» συνολικού προϋπολογισμού 190.000,00 €, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και ιδίους πόρους του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ανάδοχος του παραπάνω έργου …

Περισσότερα

Υπογραφή σύμβασης έργου «Αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Ταξιαρχών»

Υπογράφηκε την Δευτέρα 20/02/2023 από τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντή, η σύμβαση για το έργο «Αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ. Ταξιαρχών» συνολικού προϋπολογισμού 115.500,00 €, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ » 2019-2020».

Ανάδοχος του παραπάνω …

Περισσότερα

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Ο Δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει τους δημότες ότι πρόκειται να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους Λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Συγκεκριμένα μέχρι και την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας στο χώρου του Δημαρχείου και στις Δημοτικές …

Περισσότερα

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος διδασκόντων του Δημοτικού σχολείου Ζάρκου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την περασμένη Παρασκευή ο Σύλλογος διδασκόντων του Δημοτικού σχολείου Ζάρκου, παρουσία όλων των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου.

 

Την πίτα που ήταν μια προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, έκοψε η …

Περισσότερα

Άναψε το Δέντρο των Χριστουγέννων στην Φαρκαδόνα

Μέσα σε μία γιορτινή και όμορφη ατμόσφαιρα ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντής άναψε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου το δέντρο των Χριστουγέννων στην Φαρκαδόνα.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Φαρκαδόνας στην κεντρική πλατεία είχε αυτά που …

Περισσότερα

Εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Φαρκαδόνας την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Ο Δήμος Φαρκαδόνας σας προσκαλεί στην εκδήλωση για το άναμμα του
χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Φαρκαδόνας Παρασκευή 2
Δεκεμβρίου 6 : 30 το απόγευμα.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

  • Ξυλοπόδαρους,, face painting, Αη Βασίλη με δώρα και παράσταση με
    μάγους
  • Μουσική
Περισσότερα

«Νταντάδες της Γειτονιάς» και στον Δήμο Φαρκαδόνας

Η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς» επεκτείνεται σε 28 ακόμη δήμους της χώρας και όσοι και όσες επιθυμούν να απασχοληθούν ως επιμελητές και επιμελήτριες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα ntantades.gov.gr και να εγγραφούν στο «Μητρώο Επιμελητών».

Το πρόγραμμα …

Περισσότερα