Έως 10 Μαϊου η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος στα εμπορικά των Τρικάλων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τους συναδέλφους και το καταναλωτικό κοινό ότι ξεκίνησε η εαρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος. Για αυτόν τον λόγο θα θέλαμε να σας τονίσουμε τα εξής:

Η εαρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τον Νομό Τρικάλων άρχισε το

Περισσότερα

ΟΛΥΜΠΟΣ: Ετοιμάζει εργοστάσιο χαλουμιού στην Κύπρο

Το φθινόπωρο αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή του εργοστασίου χαλουμιού της «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.» («Όλυμπος») στην Κύπρο, με στόχο οι εργασίες να έχουν τελειώσει σε δύο χρόνια και να ξεκινήσει να λειτουργεί το 2023.

Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή» …

Περισσότερα

Οριστικό: Ανοίγει η εστίαση στις 3 Μαΐου με πολύ αυστηρούς όρους

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων άναψε «πράσινο φως» για την επανεκκίνηση της εστίασης την Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, ύστερα από 6 μήνες «λουκέτου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καφέ και τα εστιατόρια θα ανοίξουν με πολύ αυστηρούς όρους: τραπεζάκια έξω, συγκεκριμένο …

Περισσότερα

Κινητοποίηση διοργανώνουν αύριο Τρίτη οι ξενοδοχοϋπάλληλοι των Τρικάλων

Στο πλαίσιο πανελλαδικής τους διαμαρτυρίας για το μέλλον του τουρισμού

 

Πανελλαδική κινητοποίηση διοργανώνει αύριο Τρίτη 20 Απριλίου, η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, για την μεγάλη ανεργία που γνωρίζει ο κλάδος μέσα από τα κλειστά ή υπολειτουργούντα …

Περισσότερα

Ο Γιάννης Κουρούπας πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων

Η Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Τρικάλων, με έδρα την πόλη της Καλαμπάκας, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 πραγματοποίησε την εκλογοαπολογιστική συνέλευση, στο χώρο του ξενοδοχείου Edelweiss, παρουσία νόμιμου εκπροσώπου από το δικηγορικό σύλλογο Τρικάλων.

Κατόπιν προσκλήσεως των μελών της Ένωσης,

Περισσότερα

Εστίαση: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις επιδοτήσεις των επιχειρήσεων

Περίπου 40.000 επιχειρήσεις θα ενισχυθούν με ποσό ίσο με το 7% του τζίρου του 2019 και με μέγιστο ποσό ενίσχυσης τα 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ – Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 31 Ιουλίου 2021 – Τα κριτήρια ένταξης

Περισσότερα

Ο κύβος ερρίφθη: Τρίτη του Πάσχα στρώνει τραπέζι η εστίαση

Ανοίγει η εστίαση πριν τον τουρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, με τραπεζάκια έξω αναμένεται να ανοίξει και η εστίαση λίγο μετά το Πάσχα, αφού στόχος της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα της να προηγηθεί του τουρισμού στα μέσα Μαΐου.

Περισσότερα

Όλυμπος: 4,7 εκ. ευρώ για συσκευασίες easy open

Ολοκληρώθηκε η επένδυση ύψους €4,7 εκατ. που υλοποιούσε σταθερά τα τελευταία χρόνια η θεσσαλική  Όλυμπος των αδερφών Σαράντη, η οποία της επέτρεψε να αλλάξει τις συσκευασίες της για τη φέτα και το κατσικίσιο τυρί, αλλά και τον mix κωδικό αγελαδινού …

Περισσότερα

Επιμελητήριο Τρικάλων: Ενημερωτική e-ημερίδα για το «ΓΕΦΥΡΑ 2»

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Θεσσαλίας διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματικών δανείων -ΓΕΦΥΡΑ 2» την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 και ώρα 15:00-16:00 με κεντρικό ομιλητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου

Περισσότερα

Έκτακτη επιχορήγηση: Έως 4.000 ευρώ στις κλειστές επιχειρήσεις τον Απρίλιο

Αυξημένη αποζημίωση ειδικού σκοπού από 1.000 έως 4.000 ευρώ για το μήνα Απρίλιο, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το κριτήριο της μείωσης τζίρου, θα λάβουν 100.000 επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, το μέτρο αφορά …

Περισσότερα