Συνάντηση Παπαστεργίου – Σακοράφα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Την τρικαλινή Σοφία Σακοράφα, παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ακοντισμό, πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και βουλεύτρια υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Τη Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 ως νέα πρόεδρος της ομοσπονδίας των συλλόγων στίβου, του ΣΕΓΑΣ, η κ. Σακοράφα επισκέφθηκε τη γενέθλια πόλη. Ο κ. Παπαστεργίου την καλωσόρισε, υπενθυμίζοντας τη σημαντικότητα του Δημοτικού Σταδίου συνολικότερα για τον αθλητισμό στα Τρίκαλα. Εμφαση έδωσε στη συνέργεια που μπορεί να προκύψει, με οφέλη για τον αθλητισμό και τις υποδομές του στον Δήμο Τρικκαίων. Κατά τη συνάντηση τονίστηκε επίσης η ανάγκη επίλυσης του θέματος με τις καθυστερήσεις στην αναμόρφωση του ταρτάν. Η δε αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Εφη Λεβέντη, συζήτησε διεξοδικότερα το θέμα, ενώ παρουσίασε δράσεις και παρεμβάσεις που έχει υλοποιήσει ή δρομολογεί ο Δήμος Τρικκαίων στο Στάδιο. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο στην προπονητική αίθουσα «Γιώργος Τσιάντας» το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολούθησε συνάντηση – ανοικτός διάλογος της κ. Σακοράφα με μέλη συλλόγων (διοικήσεις, αθλητές/τριες) του στίβου στα Τρίκαλα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις