Συγχαρητήρια Παπαστεργίου για πρωτιά του Δημοτικού Σχολείου Κεφαλοβρύσου στον Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας

Τα θερμά συγχαρητήρια για την πρωτιά του Δημοτικού Σχολείου Κεφαλοβρύσου, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας, απευθύνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Το σχολείο – οι 11 μαθητές της ΣΤ’ τάξης – «αποδεικνύει ότι το μεράκι, η συνεργασία, η συνέπεια και το όραμα, αποτελούν βασικά στοιχεία μιας επιτυχίας. Ειδικά όταν αυτή προέρχεται από ένα σχολείο εκτός πόλης, ένα σχολείο που πάντα φροντίζαμε να ενισχύουμε, όπως όλα τα διδακτήρια του Δήμου μας, ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα απερίσπαστη να ασχολείται με δραστηριότητες και δράσεις ουσίας», επισημαίνει ο κ. Παπαστεργίου.
Και συνεχίζει: «Για άλλη μια φορά, ένα σχολείο του Δήμου μας πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο για τη δημιουργική συνεργασία, για την πρωτοβουλία που γεννά ιδέες και γίνεται πράξη.

Θα ήθελα να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους/στις εκπαιδευτικούς, που κατηύθυναν και στήριξαν τη μαθητική ομάδα, στη διεύθυνση του σχολείου, στους γονείς και κηδεμόνες. Κυρίως, όμως, σε κάθε έναν και κάθε μία μαθητή και μαθήτρια, οι οποίοι ξεπέρασαν εμπόδια και δυσκολίες, συνεργάστηκαν και υλοποίησαν ένα όμορφο όνειρο: το όνειρο της δημιουργίας».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις