ΣΙΝΕΑΚ: «Ενκάντο: Ενας Κόσμος Μαγικός» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων πραγματοποιεί ειδικές προβολές για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλου.

Αυτήν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η ταινία

Ενκάντο: Ενας Κόσμος Μαγικός

(κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη 99΄)

Πραγματοποιούνται οι εξής προβολές:

  • 12.00 πρωί
  • 17.30 απόγευμα

Γενική είσοδος (4 €)

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Γενική είσοδος 4 €

Ετήσια κάρτα 20 €

Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης μπορούν να παρακολουθούν τις προβολές με εισιτήριο 2 €.

* «Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2022-23. Πληροφορίες-εγγραφές την ώρα προβολής το πρωί της Κυριακής στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20090.

 

Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός

Η οικογένεια των Μαδριγάλ ζει εδώ και χρόνια σ’ ένα μαγεμένο σπίτι στο Ενκάντο, μια απομονωμένη από βουνά κοιλάδα της Κολομβίας. Κάθε μέλος της έχει κι ένα υπερφυσικό χάρισμα, εκτός από τη μικρή Μιραμπέλ, η οποία διαισθάνεται πρώτη τους αόρατους κινδύνους που απειλούν αυτή την ευτυχισμένη κοινότητα.

Είδος: Κιν. Σχέδια

Χώρα: ΗΠΑ

Σκηνοθέτης: Μπάιρον Χάουαρντ Τζάρεντ Μπους

Διάρκεια: 99

Η Disney έχει για πρωταγωνίστρια του δεύτερου animation της που κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021 μια Λατινοαμερικάνα με γυαλιά, εμπλουτίζοντας διαρκώς με έθνικ πολιτική ορθότητα την πινακοθήκη των δυναμικών ηρωίδων της. Μόνο που η μικρή Μιραμπέλ κάθε άλλο παρά ξεχωριστή μοιάζει. (…) Η ντισνεϊκή συνταγή οδηγεί ένα ακόμα συγκινητικό, μελωδικό (με τραγούδια του Λιν-Μάνιουελ Μιράντα) και διδακτικό παραμύθι πάνω στην κρυφή γοητεία –και χρησιμότητα– της διαφορετικότητας.  Χρήστος Μήτσης, Αθηνόραμα

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις