Τέσσερις νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Τρικκαίων

Από την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 αναλαμβάνουν καθήκοντα 4 νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Τρικκαίων. Με απόφαση του Δημάρχου, Δημήτρη Παπαστεργίου, τοποθετούνται μέχρι και 31 Ιουλίου 2022 οι:

1. Δημήτρης Βασταρούχας, αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοίκησης, σε αντικατάσταση του Κώστα Ψύχου.
Αρμοδιότητές του θα είναι το έργο των διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών, Διοικητικών Υπηρεσιών και ΚΕΠ, ενώ θα είναι και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

2. Γιάννης Οικονόμου, αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής σε αντικατάσταση του Παναγιώτη Ντιντή.
Ως αρμοδιότητες θα έχει το έργο του Τμήματος Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης, τις παιδικές χαρές και την προσβασιμότητα σε δημόσιους χώρους. Θα είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

3. Εφη Λεβέντη, αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων, σε αντικατάσταση του Ακη Αναστασίου.
Θα έχει ως αρμοδιότητες το έργο της Διεύθυνσης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Γραφείου Νεολαίας και Εθελοντισμού, του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
Επίσης θα είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων.

4. Κίμωνας Αναστασόπουλος, αντιδήμαρχος Περιφέρειας (τομέας Β), σε αντικατάσταση  της Ελένης Πούλιου.
Αντικείμενο της αντιδημαρχίας είναι οι Δημοτικές Ενότητες Καλλιδένδρου, Κόζιακα και Φαλώρειας (οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμός δημοτικών υπηρεσιών, εξέλιξη έργων κ.α.

Και οι 4 αντιδήμαρχοι θα μπορούν να τελούν πολιτικούς γάμους.

Παραμένουν αντιδήμαρχοι οι Βασιλένα Μητσιάδη (Τεχνικών Εργων), Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου (Κοινωνικής Μέριμνας), Γιώργος Ζιώγας (Καθαριότητας) και Βασίλης Κρανιάς (Περιφέρεια – τομέας Α). Επίσης παραμένουν οι πρόεδροι, Χρήστος Αναστασίου στη ΔΕΥΑΤ, Γιάννης Κωτούλας στην e-trikala ΑΕ, Τάκης Παζαΐτης στην Αστική Ανάπτυξη και Σοφία Αλεστά στο Δημοτικό Θεάτρο.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ευχαριστεί δημοσίως τους/τις αντιδημάρχους που αποχωρούν, τονίζοντας ότι «προσέφεραν σημαντικά στον σχεδιασμό και υλοποίηση έργων του Δήμου. Η Ελένη στα χωριά του τομέα Β, ο Ακης σε όλο το ευρύ φάσμα της παιδείας του αθλητισμού και του πολιτισμού, ο Παναγιώτης στο περιβάλλον και το πράσινο, ο Κώστας στα οικονομικά, συνέβαλαν ουσιαστικά και αποφασιστικά, στην προσπάθειά μας για έναν σύγχρονο Δήμο Τρικκαίων. Συνεχίζουμε ως ομάδα για τη βελτίωση των συνθηκών στα Τρίκαλα και τα χωριά, για την υλοποίηση των έργων και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις