Πινελιές, χρώματα και λύσεις σε υποδομές σχολείων από τον Δ. Τρικκαίων στο Μεγαλοχώρι

Με δημιουργικές πινελιές και έργα ζωγραφικής στους εξωτερικούς τοίχους, το Δημοτι9κό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 η εκπαιδευτική κοινότητα συναντήθηκε με τον κ. Παπαστεργίου, παρουσιάζοντας με περισσή χαρά τις όμορφες δημιουργίες στους τοίχους των σχολείων. Δύο μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, οι κ. Λίτσα Αλευρά και Ευαγγελία Πατσιαούρα, ανέλαβαν, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, τη διεύθυνση του σχολείου και τον σύλλογο, να παρουσιάσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα που δίνει χρώμα στην καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Δήμαρχος Τρικκαίων ενημερώθηκε για πρόσθετες λύσεις που θα δοθούν σε ζητήματα βελτίωσης των υποδομών. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό και τοποθέτηση νέων κουρτινών στο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και την ανακατασκευή στέγης, ελαιοχρωματισμός εξωτερικό και εσωτερικό στο νηπιαγωγείο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος Γ. Καταβούτας, η τ. αντιδήμαρχος Εφη Λεβέντη, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρ. Τρικάλης, ο πρόεδρος του συμβουλίου της Κοινότητας Μεγαλοχωρίου κ. Βαγγ. Τζέλης, οι διευθυντές των δύο σχολείων κ.κ. Στελ. Γκόγκος (Δημοτικό Σχολείο) και Μαριάννα Παλάγκα (Νηπιαγωγείο), οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των σχολείων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ν. Νταής και μέλη του Συλλόγου

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις