Δήμος Τρικκαίων: Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο Κώστας Κρεμμύδας

Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Τρικκαίων ο Κώστας Κρεμμύδας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “μαζί για τα Τρίκαλα”.

Σε δήλωσή του εξηγεί τους λόγους της απόφασης του.

Στην ανακοίνωση τονίζει τα εξής: 

“Αγαπητοί συνδημότες ,

Βρισκόμαστε ημερολογιακά ένα χρόνο περίπου πριν την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023 . Ουσιαστικά και τυπικά είμαστε στην αρχή του προεκλογικού έτους.

Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια από την ώρα που ανέλαβα την πρωτοβουλία να ηγηθώ της ευρύτερης προοδευτικής δημοτικής παράταξης “μαζί Για τα Τρίκαλα” , στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για την κατάθεση μιας εναλλακτικής πρότασης διοίκησης του Δήμου Τρικκαίων.

Από πολύ νωρίς και περίπου στα μισά της δημαρχιακής θητείας έχοντας απόλυτη επίγνωση των πολιτικών συσχετισμών στο δήμο μας , έθεσα το πλαίσιο της εκ’ νέου καθόδου ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης .

Συναισθανόμενος την κατάσταση των πραγμάτων , με καθαρή ματιά , με απόλυτη συναίσθηση της ιδεολογικής μου ταυτότητας , αποστασιοποιημένος από κομματικούς πατριωτισμούς και κομματικές “καθαρότητες” , πρότεινα την συγκρότηση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου των ευρύτερων δημοκρατικών και κεντροαριστερών δυνάμεων με προοπτική τη συνεργασία, τη συλλογική προσπάθεια, τη συσπείρωση γύρω στο όραμά μας για μια καλύτερη πόλη ,στη βάση της υπάρχουσας παράταξης ώστε να αποτελέσουμε ένα ανταγωνιστικό πόλο για τις επόμενες εκλογές θεωρώντας ότι θα έπρεπε να είχαν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε η αυτοδιοικητική πρόκληση να είναι το ζητούμενο και όχι το αιτιατό .

Φαίνεται , ότι στην παρούσα κατάσταση και με εμένα ως επικεφαλής αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί. Κατόπιν λοιπόν ωρίμου σκέψεως και λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις προσωπικές παραμέτρους όσο και τους πολιτικούς συσχετισμούς αποφάσισα να μη κατέλθω ως υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές έχοντας ως γνώμονα και σκοπό να απελευθερώσω όλες εκείνες τις υγιείς δυνάμεις που μπορούν με δυναμισμό να αντιπαρατεθούν στην νυν δημοτική αρχή και να διεκδικήσουν την επόμενη δημαρχιακή θητεία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους – συνοδοιπόρους μου όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τους συνδημότες μου , υποστηρικτές μας και μη.

Παραμένω πάντα ενεργός πολίτης επιζητώντας ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για μας και τα παιδιά μας.”

Με εκτίμηση
Κρεμμύδας Κωνσταντίνος
Επικεφαλής Δημ. Παρατάξης
“μαζί Για Τα Τρίκαλα”

Σχετικές δημοσιεύσεις