Αρχισε η ασφαλτόστρωση στη Στρ. Σαράφη

Ένα σημαντικό και πολυαναμενόμενο έργο ξεκίνησε τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στα Τρίκαλα από τον Δήμο Τρικκαίων. Η ασφαλτόστρωση κεντρικών οδών της πόλης, και γενικότερα δρόμων σε εντός σχεδίου περιοχές, ξεκίνησε από την οδό στρατηγού Στέφανου Σαράφη. Τα συνεργεία του εργολάβου από το πρωί άρχισαν όλες τις σχετικές εργασίες, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Νέλσονος και μέχρι την οδό Κουτσομυλίων. Η ασφαλτόστρωση είναι διασφαλισμένη με 300.000€ από το ταμείο του Δήμου, απόρροια της συνετούς οικονομικής πολιτικής, ενταγμένη στο έργο «ασφαλτοστρώσεις Δήμου Τρικκαίων 2019-2020».


Οπότε πλέον, με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ασφαλτόστρωσης, ακολουθούν βελτιώσεις σε γύρω δρόμους και στη συνέχεια, ακόμη ένας κεντρικός άξονας των Τρικάλων.
Στόχος, όπως τόνισε η αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη, «να αναμορφώσουμε το πρόσωπο της πόλης και σε αυτόν τον τομέα, διευκολύνοντας τους οδηγούς, αλλά και με τις έργα στη λαϊκή αγορά, που συνεχίζονται κανονικά».


Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων τις ημέρες εξέλιξης των έργων. Συγκεκριμένα:

  1. Τα έργα θα διαρκέσουν από Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 μέχρι Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020
  2. Η κίνηση οχημάτων θα διακόπτεται από την οδό Νέλσονος μέχρι τον κόμβο στην οδό Κουτσομυλίων (πριν το μαιευτήριο)
  3. Οι ώρες διακοπής κυκλοφορίας θα είναι από τις 07:00 το πρωί μέχρι το μεσημέρι
  4. Εκείνο το διάστημα τα οχήματα από την οδό Ματραραγκιώτου και Νικοτσάρα, όπως τα οχήματα που μπαίνουν στην οδό Σαράφη από την κεντρική πλατεία, θα ακλουθούν την οδό Νέλσονος, ΑΝΤΙΘΕΤΑ από τη μέχρι τώρα κατεύθυνση της οδού. Στη συνέχεια θα ακολουθούν την οδό Αμαλίας, επίσης ΑΝΤΙΘΕΤΑ στη μέχρι τώρα κατεύθυνσή της, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Ν. & Ρ. Παππά
  5. Όμως μετά το μεσημέρι, θα ξαναδίνονται στην κυκλοφορία κατά περίπτωση οι οδοί Νέλσονος, Κουτσομυλίων, Σαράφη τμηματικά και πάντα με υποδείξεις της Τροχαίας της Δημοτικής Αστυνομίας. Επομένως, τις απογευματινές ώρες και αφού θα υπάρχει η ευχέρεια, η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται όπως μέχρι τώρα, κανονικά.

Από το πρωί επίσης, προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας Τρικάλων βρίσκεται στις επίμαχες διασταυρώσεις, και, με την κατάλληλη σήμανση, διευκολύνουν και κατευθύνουν τους/τις οδηγούς

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις