Επισκέψεις του ΄΄ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ΄΄ σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης

Την Κυριακή 31/5/20 στελέχη  του  συνδυασμού  ΄΄ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ΄΄ , της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης,  με επικεφαλής τον Θεόδωρο Χήρα και τους Δημοτικούς Συμβούλους Γιάννη Κουτσονάσιο, Βαγγέλη Κουτή και Θέμη Ζάχο επισκέφτηκαν τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης.
Πρώτος σταθμός το πολύπαθο Ροπωτό ,όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γιάννη Λαμπρογιώργο. Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο  για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην τοπική κοινότητα και συζήτησαν για τα έργα που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες από την ΜΟΜΚΑ.
Στην συνέχεια επισκέφτηκαν την Ελάτη και συζήτησαν με επιχειρηματίες της περιοχής καθώς ζήτησαν ενημέρωση για τα προβλήματα και την κίνηση των πρώτων ημερών από το άνοιγμα των επιχειρήσεων μετά το γενικευμένο  lock down λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Τελευταίος σταθμός το Νεραϊδοχώρι όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Απόστολο Μαργαρίτη, όπου συζήτησαν για τα θέματα της συγκεκριμένης τοπικής κοινότητας.
Ο συνδυασμός ΄΄ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ΄΄ είναι  δίπλα σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλης και με ερωτήσεις και προτάσεις στο Δημοτικό συμβούλιο θα προσπαθήσει να αναδείξει τα προβλήματα όλων των χωριών.
Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα τόσο στις ορεινές όσο και στις πεδινές κοινότητες.

Σχετικές δημοσιεύσεις