Επίσκεψη του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στο χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου

Το χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου επισκέφθηκε την Κυριακή 16 /1 ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, όπου διαπίστωσε από κοντά την μεγάλη ανταπόκριση των χιλιάδων επισκεπτών από όλο τον Νομό Τρικάλων και όχι μόνο, που ήρθαν να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο και να επιδοθούν αρκετοί εξ’ αυτών στο χόμπι τους το ΣΚΙ, αλλά και να εξερευνήσουν με το έλκηθρο  την χειμωνιάτικη διαδρομή.

Επίσης αρκετοί επισκέπτες ακολούθησαν την διαδρομή από το τελεφερίκ απολαμβάνοντας την μαγεία του χειμωνιάτικου τοπίου, που δύσκολα συναντά κάποιος.

Εκεί συνάντησε τον Αντιδήμαρχο Έργων και Πρόεδρο του Χ.Κ. Περτουλίου κ. Κωνσταντίνο Ούτρα, ο οποίος, έχει όλη την ευθύνη και τον συντονισμό της λειτουργίας του χιονοδρομικού Κέντρου, εμφανώς ικανοποιημένοι από την παρουσία του κόσμου στην περιοχή.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που έδωσε το παρόν παρά την δυσκολία της μετακίνησης στην οδική αρτηρία προς το Χιονοδρομικό, συνετέλεσε στην μεγάλη αυτή τουριστική κίνηση στην καρδιά του χειμώνα, στο χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις