ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ: Δημοτική αρχή παρούσα, μα στην ουσία ΑΠΟΥΣΑ

Για άλλη μια φορά στην συνεδρίαση της 7ης Δεκεμβρίου ο δήμαρχος ήτανε μέσα στα νεύρα.
 Αρμόδιοι αντιδήμαρχοι να μην μπορούν να αρθρώσουν όχι γνώμη, αλλά ούτε καν λέξη σε μείζονα θέματα ημερήσιας διάταξης που είναι υπεύθυνοι.
 Δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολιτευσης να ουρλιάζουν και να απευθύνονται σε συναδέλφους τους με λέξεις που ούτε σε κουτούκι της γειτονιάς δεν λέγονται.
Ο Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου να τηλεφωνεί άρον άρον σε δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας για να συμμετάσχουν σε ψηφοφορία θέματος τροποποίησης προϋπολογισμού και μετά να ανακαλεί, αφού του ζητήθηκε από εμάς να πάρει παρουσίες.
Εν ψυχρώ ομολογία (καταγγελία)  αντιδημάρχου για βόλεμα σε διευθυντικές θέσεις δικών τους παιδιών. Θέμα στο οποίο προς τιμήν του διαφώνησε εξ’αρχής.
 Δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολιτευσης παρόντες – απόντες.
Αυτά συμβαίνουν στον δήμο Πύλης σε καιρούς δύσκολους για όλους μας λόγω πανδημίας.
Ενάντια σ’αυτή την παρακμιακή και αλαζονική δημοτική αρχή, ο δικός μας συνδυασμός ΠΎΛΗΣ ΌΡΑΜΑ, αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα των θεμάτων (εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας, τροποποίηση προϋπολογισμού) με μεστό λόγο και επιχειρήματα, προσπαθήσαμε να κάνουμε οτιδήποτε είναι σωστότερο για το συμφέρον του δήμου μας.
 Δήμαρχε, η κατάσταση όσο πάει και ξεφεύγει στην Πύλη και δεν είναι ο κορονοϊός που ευθύνεται, αλλά εσείς και οι εκλεκτοί σας.

Σχετικές δημοσιεύσεις