Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Πύλης

Η  μαγεία των Χριστουγέννων  ζωντάνεψε το βράδυ της Πέμπτης 22/12/21 στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Πύλης, όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πύλης οργάνωσε μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με την συνεργασία του ΚΔΑΠ Πύλης (ΜΑΘΗΣΗ) και του Δήμου Πύλης.

Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Γεωργίου Τσαρούχα ο οποίος ευχήθηκε  Καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Παιδείας κ. Μάκης Παπαγεωργίου που ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του Χρόνια Πολλά, τονίζοντας ότι ο Δήμος Πύλης θα είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες.

Ακολούθησε ένα  δρώμενο ταχυδακτυλουργικού περιεχομένου από στέλεχος του ΚΔΑΠ (ΜΑΘΗΣΗ), διασκεδάζοντας τα παιδιά, στην συνέχεια ρίχτηκαν βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Πύλης σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, ενώ συγχρόνως αρκετά ευχοφάναρα υψώθηκαν στον ουρανό συμπληρώνοντας μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα.

Παράλληλα η Καλλιτέχνης-ζωγράφος κ. Δήμητρα Μαγκούτη ζωγράφισε στα πρόσωπα των παιδιών (face painting), δημιουργίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειος Κανέλας, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τσόλας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις