Ευχαριστήριο του Κ.Υ. Πύλης στην Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας

Την Τετάρτη 24 Απριλίου παράδοθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ της Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιο Λάππα στον Διευθυντή του ΚΥΠ  Ιωάννη Κουτσονάσιο , ιατροτεχνολογικό υλικό, που αποτελείται από 2 πιεσόμετρα-οξύμετρα τροχήλατα ενηλίκων ( CONTEC MONITOR)  , 1 πιεσόμετρο-οξύμετρο τροχήλατο  παίδων, 3 επιτοίχια ωτοσκόπια ενηλίκων, 1 επιτοίχιο ωτοσκόπιο παιδιατρικό, 1 ποδιά ακτινοπροστασίας παιδική ολώσωμη μολύβδινη. 
Ο κ. Κουτσονάσιος εκ μέρους και του προσωπικού του ΚΥΠ έδωσε αναμηστική πλακέτα στον κ. Λάππα και τον ευχαρίστησε για την πολύ σημαντική δωρεά που αποβαίνει προς όφελος των χρηστών υπηρεσιών υγείας.
Ανέφερε την άριστη συνεργασία της μονάδας με την Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας καθώς και με τον Δήμο Πύλης.
Ο κ.Λάππας συνεχάρη τον Διευθυντή και το προσωπικό του ΚΥΠ για τις άριστες υπηρεσίσς υγείας που προσφέρουν στους πολίτες και ανέφερε ότι η Συνεταιριστική τράπεζα είναι δίπλα στις μονάδες υγείας της Θεσσαλίας με σημαντικές δωρεές  στην περίοδο της πανδημίας αλλά  και μετέπειτα.
Παρόντες ήταν  οι Αντιδήμαρχοι Πύλης Θανάσης Κωστάκης Χαρά Καλιώρα  , ο Διευθυντής της τράπεζας του Καταστήματος Πύλης Κων/ νος Θεοδορόπουλος και ο Μηχανικός Ηλίας Γελαδάρης.

Σχετικές δημοσιεύσεις