Ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας Πύλης στην Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας

Την Τετάρτη 24 Απριλίου παραδόθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ της Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιο Λάππα στον Διευθυντή του Kέντρου Υγείας Πύλης  Ιωάννη Κουτσονάσιο, ιατροτεχνολογικό υλικό, που αποτελείται από 2 πιεσόμετρα-οξύμετρα τροχήλατα ενηλίκων (CONTEC MONITOR), 1 πιεσόμετρο-οξύμετρο τροχήλατο  παίδων, 3 επιτοίχια ωτοσκόπια ενηλίκων, 1 επιτοίχιο ωτοσκόπιο παιδιατρικό, 1 ποδιά ακτινοπροστασίας παιδική ολόσωμη μολύβδινη.

Ο κ. Κουτσονάσιος εκ μέρους και του προσωπικού του ΚΥΠ έδωσε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Λάππα και τον ευχαρίστησε για την πολύ σημαντική δωρεά που αποβαίνει προς όφελος των χρηστών υπηρεσιών υγείας.

Ανέφερε την άριστη συνεργασία της μονάδας με την Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας καθώς και με τον Δήμο Πύλης.

Ο κ. Λάππας συνεχάρη τον Διευθυντή και το προσωπικό του ΚΥΠ για τις άριστες υπηρεσίες υγείας που προσφέρουν στους πολίτες και ανέφερε ότι η Συνεταιριστική τράπεζα είναι δίπλα στις μονάδες υγείας της Θεσσαλίας με σημαντικές δωρεές  στην περίοδο της πανδημίας αλλά  και μετέπειτα.

Παρόντες ήταν  οι Αντιδήμαρχοι Πύλης Θανάσης ΚωστάκηςΧαρά Καλιώρα, ο Διευθυντής της τράπεζας του Καταστήματος Πύλης Κων/ νος Θεοδωρόπουλος και ο Μηχανικός Ηλίας Γελαδάρης.

 

 

                                                                                                                                                                                                  

 

Σχετικές δημοσιεύσεις