Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μουζακίου για το λουκέτο του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Μουζάκι

Με τον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργο Χατζηνικολάου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χρήστο Μεγάλου και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη συναντάται στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, σε μια μεγάλη προσπάθεια να αποτρέψει το επικείμενο «λουκέτο» στο Υποκατάστημα Μουζακίου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος σήμερα Τρίτη (6/7) το πρωί θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς για να μεταφέρει την αναστάτωση και την αγωνία των κατοίκων, αλλά και να τους παραθέσει σειρά προτάσεων ώστε να συμφωνήσουν στην συνέχιση της λειτουργίας του τοπικού Τραπεζικού καταστήματος.

Επίσης, σε άλλη συνάντηση που θα έχει λίγο αργότερα ο κ. Στάθης με τον Τρικαλινό Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα προτίθεται να ζητήσει τη συμβολή του στην κοινή προσπάθεια.

Την Τετάρτη (7/7), το πρωί ο Δήμαρχος Μουζακίου θα συναντηθεί και με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδη για να θέσει επι τάπητος το κοινωνικό αίτημα παραμονής του σε λειτουργία του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Τις εν λόγω συναντήσεις γνωστοποίησε ο κ. Στάθης στους συμμετέχοντες εκπροσώπους φορέων του Δήμου Μουζακίου κατά την διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας σε ξενοδοχείο στο Μουζάκι.

 

Πηγή: karditsalive.net

 

Σχετικές δημοσιεύσεις