Μαυρομμάτι: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο 54ος «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

Άλλη μια κορυφαία εκδήλωση του Δήμου Μουζακίου, αφιερωμένη στον Γεώργιο Καραϊσκάκη, ο 54ος «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» στην κεντρική πλατεία του Μαυρομματίου, έλαβε χώρα, με τεράστια επιτυχία και συμμετοχή. Ο αγώνας διεξήχθη σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των αθλητών και αθλητριών. Στη πρώτη κατηγορία συμμετείχαν δρομείς από 17 μέχρι και 29 ετών –γεννηθέντες το 2004 και από εκεί και πάνω οι κατηγορίες διαμορφώθηκαν ανά  πενταετία.

Κύπελλα δόθηκαν στον πρώτο κάθε κατηγορίας και στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης οι οποίοι εξαιρέθηκαν από τις υπόλοιπες βραβεύσεις. Πραγματοποιήθηκε αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά ηλικίας μέχρι 15 ετών με εκκίνηση για τα παιδιά ώρα 7.00 μ.μ. από το γήπεδο του Μαυρομματίου και τερματισμό στην πλατεία. Τα παιδιά που έλαβαν μέρος έφτασαν τα 32 στον αριθμό.

Η εκκίνηση για τους 80 ενήλικες που συμμετείχαν έγινε στις 18.30 από την κεντρική πλατεία του Μαυρομματίου και ο τερματισμός επίσης στην πλατεία του Μαυρομματίου μπροστά στον επιβλητικό  έφιππο Ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη. Κατά μήκος της διαδρομής  υπήρχαν σταθμοί με κρύο εμφιαλωμένο νερό. Σε όλους τους αθλητές δόθηκαν συλλεκτικά αναμνηστικά μετάλλια και δίπλωμα συμμετοχής για τα 200 χρόνια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ:

1η Κούρτη Βασιλική (ΚΥΠΕΛΟ)

2η Κουκουμτζή Νεφέλη

3η Γκινή Μελίνα

ΑΓΟΡΙΑ:

1ος Τζιουβάρας Ιωάννης (ΚΥΠΕΛΟ)

2ος Κυρίτσης Βασίλειος

3ος Γκινής Βίκτορας

1ος στους άντρες: Γκινής Παναγιώτης

 

 

 

 

 

 

Ιατρική ομάδα αγώνα: Επικεφαλής Ιατρός Γκιζλής Βασίλειος

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις