Μαυρομμάτι: Ικανοποιητική προσέλευση στη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία για το 2020

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου << Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ >> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και της ανθρώπινης αλληλεγγύης την Τετάρτη 11-11-2020  διενήργησε την 46η [2η για το 2020]  προγραμματισμένη εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού. Για τον σκοπό αυτό -όπως πάντα- έφερε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις . Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα και παρά την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας λόγω του κορωνοϊού, λίαν ικανοποιητική  υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών/εθελοντριών  αιμοδοτών από το χωριό μας και την γύρω περιοχή, καθώς και η προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας και κυρίως γυναίκες , τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη  να τους ευχαριστήσει δημόσια για αυτή την έμπρακτη  προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους . Η αιμοδοσία έγινε ομαλά και με όλα τα μέτρα προφύλαξης που απαιτεί η περίπτωση .Στην αιμοδοσία  το παρών έδωσαν  δηλώνοντας έμπρακτα για μία ακόμη φορά την ευαισθησία τους προς τον συνάνθρωπό μας, ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Λ. Γιώτης πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Μουζακίου και η εκπρόσωπος του Συλλόγου «Φίλοι των ζώων Μουζακίου» κα Λένα Κωστοπούλου τους οποίους  ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει δημόσια .

Επίσης δια μέσου του τύπου ευχαριστούμε τον διευθυντή  κ. Κ. Αθανασίου , την προϊσταμένη κ. Ρίτσα Τσαρούχα και όλο το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Καρδίτσας για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν για την ομαλή λειτουργία του.

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι <<δανείστηκαν >> αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη.

 

Για το  Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Δ. Γιώτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις