Ενίσχυση προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” στο Δήμο Μουζακίου

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και ανακούφιση έγινε η παραλαβή δύο αυτοκινήτων από την εταιρεία Hertz στη Θεσσαλονίκη, η οποία απάντησε στο αίτημα του Δημάρχου κ. Φάνη Στάθη προς την ΚΕΔΕ, για την παροχή οχημάτων προς διευκόλυνση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, διάρκειας τουλάχιστον δύο μηνών.

Η διαδικασία παροχής των αυτοκινήτων κινήθηκε άμεσα από τον υπεύθυνο της εταιρείας Hertz κ. Κώστα Ζυρνόγλου και χθες ο Δήμαρχος Μουζακίου παρέλαβε προσωπικά με τους συνεργάτες του δύο αυτοκίνητα μάρκας Peugeot και Seat, τα οποία και παρέδωσε στον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. κ. Γιώργο Γέρμανο, για να τα διαθέσει με τη σειρά του στους υπαλλήλους του προγράμματος, ώστε να καταφθάνουν άμεσα διεκπεραιώνοντας αιτήματα των δημοτών, που διαμένουν σε αρκετά απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία αυτή, τονίζοντας πως “Η παροχή των οχημάτων αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική πράξη γενναιοδωρίας αλλά και ανθρωπιάς, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την κοινωνική ευθύνη και τη βαρύνουσα σημασία της παρέμβασης ως Δημοτική Αρχή με κίνητρο την ανάγκη του δημότη. Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας, καθίστανται αναγκαίες τόσο η άμεση βοήθεια όσο και η συνεχής φροντίδα ιδιαίτερα προς όσους βάλλονται περισσότερο “.

Σχετικές δημοσιεύσεις