Εκδήλωση της ΙΜ Σταγών & Μετεώρων για τους μαθητές

Του Θανάση Βλάχου

[email protected]

 

Εξαιρετική επιτυχία είχε η εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και  Μετεώρων επ’ ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραχών για τους μαθητές των σχολείων Α΄βάθμιας εκπαίδευσης η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ. Θεοκλήτου τελέστηκε αρχικά η σχετική ακολουθία και στην συνέχεια ακολούθησε επίκαιρη ομιλία από τον Ιεροκύρηκα της Μητροπόλεως π. Χρήστο Κυριαζόπουλο τον οποίο ο συνεχάρη και ευχαρίστησε ο τοπικός Ποιμενάρχης και αναφέρθηκε στο πλούσιο βιογραφικό του αλλά και την σημαντική προσφορά του στην εκκλησία.

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Αγιοβασιλόπιτας η οποία είχε δυο φλουριά που αντιστοιχούσαν σε ένα φορητό υπολογιστή και ένα ποδήλατο προσφορά της ΙΜ Μητροπόλεως.

 

 

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Σκρέκας, ο Βουλευτής κ. Λιούτας, ο Δήμαρχος κ. Αλέκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μπουτίνας, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Αβραμόπουλος, ο Διευθυντής της Αβάθμιας κ. Τρικάλης, εκπαιδευτικοί και μαθητές τους οποίους ο κ. θεόκλητος ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε μια ευλογημένη και γεμάτη υγεία νέα χρονιά.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις