Τηλεδιάσκεψη με το γνωστό συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας συνεχίζει με επιτυχία τις διαδικτυακές συναντήσεις που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία και φυσικά την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων αυτή τη δύσκο-λη περίοδο της απομόνωσης.

Την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 7:00 μ.μ., θα έχουμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον γνωστό σε όλους πεζογράφο, κ. Χρήστο Χωμενίδη, ο οποίος θα μιλήσει για το συγγραφικό του έργο. Ο κ. Χωμενίδης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει αρθρογραφήσει σε δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά. Το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο Το σοφό παιδί έγινε δεκτό με διθυραμβικές κριτικές. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί στα γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, τουρκικά και σε άλλες γλώσσες και έχουν λάβει βραβεία και διακρίσεις. Το βιβλίο του Νίκη, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μητέρα του συγγραφέα, αποτελεί το χρονικό της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδος, έχει τιμηθεί με το βραβείο Ελληνικό μυθιστόρημα της χρονιάς των βιβλιοπωλείων Public και το Βραβείο Μυθιστορήματος του περιοδικού Αναγνώστης. Το βιβλίο του Ο Φοίνικας έχει, επίσης, κερδίσει το βραβείο Ελληνικό μυθιστόρημα της χρονιάς για το 2019 των βιβλιοπωλείων Public.

Καλούμε τους λάτρεις του βιβλίου να συμμετάσχουν σε μια εποικοδομητική συζήτηση με έναν από τους κυριότερους εκφραστές της ιστορικής μνήμης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη, μπορούν να συνδεθούν μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://us02web.zoom.us/j/84868525490

Μένουμε Σπίτι – Συνδεόμαστε με Βιβλιοθήκη!

Σχετικές δημοσιεύσεις