Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μετεώρων

Σημαντική συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο Παναγιώτη είχε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος, παρουσία του Βουλευτή Ν. Τρικάλων κ. Λιούτα Αθανάσιου, ο οποίος συνέβαλε στο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Οι τρεις άντρες είχαν μια εγκάρδια, γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση πάνω σε σοβαρά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Μετεώρων.

Ο κ. Υπουργός άκουσε με προσοχή και σοβαρότητα τα θέματα που τέθηκαν τόσο από τον κ. Δήμαρχο όσο και τον κ. Βουλευτή και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα έχουμε νέα.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος.

Παραδόθηκε λίστα στον κ. Υπουργό για την προώθηση και επίλυση των παρακάτω έργων:

  1. Ένταξη και χρηματοδότηση του έργου κατασκευή και λειτουργία Δημοτικού Κολυμβητηρίου στην πόλη της Καλαμπάκας.
  2. Χαρακτηρισμός του Δήμου Μετεώρων σε ορεινό Δήμο, ώστε να αυξηθεί η χρηματοδότηση μέσω των ΚΑΠ και παράλληλα να ωφεληθούν όλες οι επιχειρήσεις και οι δημότες από τα αυξημένα κονδύλια.
  3. Την παραχώρηση από το Υπουργείο Άμυνας στον Δήμο Μετεώρων του παλαιού Υγειονομικού Σταθμού, ώστε εκεί να κατασκευαστεί νέο κτήριο για τις ανάγκες στέγασης του Α.Τ. Μετεώρων.
  4. Την ένταξη του Δήμου σε πρόγραμμα ληξιπρόθεσμων οφειλών για εξόφληση παλαιών οφειλών, βάσει διαταγών πληρωμών και δικαστικών αποφάσεων.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων ευχαριστεί θερμά τόσο τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, όσο και τον Βουλευτή Ν. Τρικάλων κ. Λιούτα για το μεγάλο τους ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Σχετικές δημοσιεύσεις